Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

ikar

Gori ste od CIA-e vi u ZG. Nemože promaknut Trolejev "izlet" gore a da ne primjetite... BTW - mislim da se radi o 683.

mate

Citat: ikar  u Prosinac 01, 2010, 18:14:33
Gori ste od CIA-e vi u ZG. Nemože promaknut Trolejev "izlet" gore a da ne primjetite... BTW - mislim da se radi o 683.

Meni je buSHunter poslao na Facebooku poruku, da se radi o RI-693-OM, to bi onda valjda trebao bit 684... ;)

MB Citaro

Berlingo

Joj, od kada dolazim u Zagreb, a to je bilo negdje 1988. Vidjao sam Trolej i po putu ali i u samom Zagrebu. Ajde dosla modernija vremena, pojavio se i Regio. Ovi Trolejovi su najruzniji sta sam vidio, ni na TV to nisam vidio. Najljepsi njihovi busevi u Zagrebu su bili sivi Sanosi.

tramvajac 92

Citat: ikar  u Prosinac 01, 2010, 18:14:33
Nebi vjerovao ali meni je skoro promaknuo-idem s prijateljicom iz škole i odjednom pitanje: šta je ovo na parkingu?
Začudilo me je kako je bio čist nakon kojih 17X km

shef

Pitate se možda što Conecto 664 radi zaustavljen kod Mosta branitelja, sa displejem Povremeni prijevoz i ograđen nekakvim kombijima:

Kažu uvijek dobro informirani izvori: Matanić snima film. Tako kad budete gledali da ne pitate koji je. 664!

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

( OT ) Upravo se snima film i na Galebu ( možda se radi o istom filmu ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

viden 597 sa vozacom i 2-3 covjeka u plavim kutama kako se penje sa mosta na sv.ani prema kacjaku i orehovici...

Klanaman

Sigurno je bio na servisu pa su mehaničari išli na probnu vožnju.

MAKI

danas  na djecju redutu da voze maskarice izasli su:591,610,695,645,643,500,597,598,616 neki SL222 i neki Tamić,607,596
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

NP-549

Od kad je dozvoljeno radit u  dvije firme ?

Ujutro vozio 720 na petici, popodne doveo Udrugu vozača iz ZET-a

NP-549

Marenda na 3 jutro va Triblju

mivano

535 se oko 8 popeo Prvomajskom s pločom "Izvanredna vožnja".
LIVE: 590 parkiran na stanici kod Tehničkog fakulteta (istok) s pločom "Izvanredni prijevoz".

tramvajac 92

421

Citat: tramvajac 92  u Ožujak 26, 2011, 15:34:22
684 u Zagrebu!
I jučer je jedan narančasti  bus123 kratio vrijeme na parkingu ZV istok! Ne znam da li je kolega pohodio obližnji luna-park?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln