Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

little-perfect-fairy

Dosao je na Deltu u 1310 sa tablicom Croatia. Kad se parkirao promjenio ju je.. Ali nisam vidjela sta je stavio.

zvone16

ZvoneXp

mivano

Nisam znao da se djeca iz OŠ Srdoči ukrcavaju na posebnom ugibalištu u Žrtava fašizma, što je pohvalno. To sam jučer vidio - prije toga sam bio u uvjerenju da se to odvija kod drugog semafora u žutoj traci na Fiumari.

(Jučer su djeca puno galamila u busu, pa ih je učiteljica ukorila.  ;D)

Berlingo

Mozda ti je jos nesto promaknulo. Dok se to odvija obavezno stoje tamo 2 policajca. Ja sam bio jedan dan, nesto obavio u gradu i morao cekati dalje za jedan dogovor u banci. Mislim da cak jedan nosi i naocale. A za vozaca postoji i "korekcija".

mivano

Citat: Berlingo  u Rujan 13, 2011, 23:17:11
Mozda ti je jos nesto promaknulo. Dok se to odvija obavezno stoje tamo 2 policajca. Ja sam bio jedan dan, nesto obavio u gradu i morao cekati dalje za jedan dogovor u banci. Mislim da cak jedan nosi i naocale. A za vozaca postoji i "korekcija".
Vidio danas jednog. Otjerao je jednog majmuna koji je tamo mislio parkirati.

687 "ukraden" za potrebe naše reprezentacije. Ekipa vozi 609 koji niš ne ide.

NP-549

Počinju se vozit i Ameri iz Crikvenice u V.Lenac.  3 Regia i 107.   

kico101

Danas na liniji 42 Martinšćica-Crikvenica: 682,684 i 713. Viva America. 8-8
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Navodno će tako bit naredna 2 mjeseca.  Osim spomenutih, vozit će i minibus 107.  Zbrojimo li sjedala, to daje nekih 170 sjedećih mjesta.

Boki651

Čini se da je dobra lova u pitanju, čim je toliki angažman oko Amera.

kico101

A njih 300. Ali dobro, netko mora biti i na brodu. Zanimljivo je da su vozači imali kravate. To može samo Regioekipa. :)evil
Hitno kupiti 5 turističkih solo. Isplatit će se.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

Ovo je očito mjesec s najviše posebnih vožnji.

Berlingo

684 je dosta zaposlen. Jucer je kasno navecer vidjen na Vratima Jadrana, vozio je neke kosarkase.

manoplan

Riječani na vojnom hodočašću u Hrvatskom zagorju. 713 i 682

Berlingo

I opet kritike na Autotrolej! Gdje su te posebne voznje kad su ljudi na Diracju cekali autobus sat vremena? Malo kasnije sam ga prema gradu uhvatio i uopce ne vjerujem da su usli unutra. I naravno, u svakom autobusu kontrola.

MB Citaro

Danas na Vratniku viđen jedan regio ali na žalost nisam uspio vidit gb