Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

ikar

Išli su 587 i po traci izgleda 585!

kico101

Citat: ikar  u Lipanj 26, 2012, 12:35:26
Ovakvi poslovi firmi puno znače. A oko buseva se prevelika prašina diže, pa ljetni je vozni red - ukinuto je više smjena nego šta je vozila išlo na Pag!
Vidjet će se uskoro koliko je to pametan potez. Nije sve u smjenama, ima i drugih razloga zašto bih ja bio protiv da odlučujem o tome. Ali tko sam ja da o tome govorim.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Govorimo kao da direktor nema pojma šta radi, a čovjek prvi put firmu doveo u pozitivno poslovanje nakon 20-ak godina!

Boki651

Meni ih je baš simpa vidjeti daleko od Rijeke, posebno 412.  :) Naravno očekujemo fotke s Paga! :)

Bari

Uffff ako su njega poslali to im je greška :DDD
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Citat: ikar  u Lipanj 26, 2012, 13:41:58
Govorimo kao da direktor nema pojma šta radi, a čovjek prvi put firmu doveo u pozitivno poslovanje nakon 20-ak godina!
Nisam znao da si postao zatupnik Firme. Vjeruj mi, znam o čemu govorim. Kratkoročne uštede "na silu" proizvest će dugoročno velike i nepredvidive posljedice. Ali koga briga. Principi hrvatskog menadžerstva: Poslije mene potop.

Zar doista nitko u ovoj zemlji ne želi gledati duže od jednog mandata.
Želimo li Autotrolej svesti na samo 100 autobusa za gradski prijevoz, ok.

Hajde, kada si već tako siguran, da se radi na dobar način, reci mi kako će se riješiti rupa nastala nekupovinom autobusa od 1998 do 2005? Tko će osigurati potreban novac za nabavku 50 novih autobusa u slijedećih par godina i od kuda?
Naravno, ako se sve svodi na 100-njak autobusa, nema problema.

Nisam rekao da direktor nema pojma što radi ( najlakše je čovjeku začepiti usta optužbom da je protiv gazde- vrlo mudro, nema što ), već sam izrazio sumnju u opravdanost ovog poteza. Nitko nije savršen. Optužba nije zlonamjerna ( oni koji me bolje poznaju, potvrdit će da sam i na ovom forumu pisao brojne ideje s ciljem da pomognem, a ne obratno ), već napisana sa željom da se ne ulazi u potpuno bespotreban rizik preuzimanja prijevoza pijane, drogirane i razularene mladeži na Zrće, jer to ovoj firmi nije potrebno.

Zašto Autotrans ne želi to. Zar mislimo da je Autotrolej dobio ovaj posao u teškoj konkurenciji? Halo.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

tramvajac 92

Citat: kico101  u Lipanj 26, 2012, 14:48:22
(...) Optužba nije zlonamjerna ( oni koji me bolje poznaju, potvrdit će da sam i na ovom forumu pisao brojne ideje s ciljem da pomognem, a ne obratno ), već napisana sa željom da se ne ulazi u potpuno bespotreban rizik preuzimanja prijevoza pijane, drogirane i razularene mladeži na Zrće, jer to ovoj firmi nije potrebno.
Potvrđujem. Tvoje analize i prijedlozi su zanimljivi i korisni. Šta se tiče divne mladeži, pa zato i jesu poslali Avtomontaže na kojima se nema puno toga za uništit, a da se ne bi moglo brzo popraviti.

Citat: kico101  u Lipanj 26, 2012, 14:48:22
Zašto Autotrans ne želi to. Zar mislimo da je Autotrolej dobio ovaj posao u teškoj konkurenciji? Halo.

Autotrans ionako nikad (bar koliko ja znam) se ne petlja u tako nešto.

little-perfect-fairy

Citat:
Kopirano sa Autotrolej.hr

SURADNJA NOVALJSKOG ,,SITA" I RIJEČKOG ,,KD AUTOTROLEJ"

Javni gradski prijevoznici, tvrtke ,,Sito" iz Novalje i Komunalno društvo ,,Autotrolej" iz Rijeke, sklopili su Ugovor o prijevozu putnika povodom predstojećeg Hideout festivala u Novalji, odnsno na Zrću, a sve u cilju zadovoljenja prijevoznih potreba i prijevoznog kapaciteta svih posjetitelja navedenog festivala i Grada Novalje.

Naime, KD Autotrolej će za potrebe tvrtke ,,Sito", od 27. lipnja do 3. srpnja 2012. godine, obavljati prijevoz putnika na tri autobusne linije i prema voznom redu, a sve s ciljem zadovoljavanja svih prijevoznih potreba. Riječ je o linijama Metajna – Zrće, Stara Novalja – Zrće i Novalja – Zrće, a prijevoz će biti obavljan sa ukupno 8 solo autobusa. Inače, ovaj Ugovor u prvom redu predstavlja početak dobre i uspješne suradnje između dvije prijevozničke tvrtke na području Hrvatske, te ujedno promiče i osnovne odrednice Grupacije prijevoza putnika u javnom prometu čije se djelovanje temelji upravo na suradnji javnih gradskih prijevoznika u svakom pogledu. Također, ovom suradnjom između dvaju gradskih prijevoznika na novu razinu podignuta je i suradnja između gradova Novalje i Rijeke.,,SITO" prijevoz putnika u gradskom i prigradskom prijevozu Novalja Početak organiziranog gradskog prijevoza u Novalji obavljao je Obrt "Luka" od 2005. do 2008. godine također u vlasništvu Silvana Borovića i Tomilsva Šuljića. Počecu su 2005. godine bili vezani uz samo jedan minibus. Kao nasljednik Obrta ,,Luka" osnovana je tvrtka ,,SITO" prijevoz putnika u gradskom i prigradskom prijevozu Novalja koja djeluje od 2008. godine. S razvojem turizma u Novalji razvijao se i obrt "Sito". Danas obrt "Sito" djeluje na području grada Novalje i bavi se prijevozom putnika u gradskom i međugradskom prijevozu. KD ,,Autotrolej" d.o.o za prijevoz putnika Rijeka Počeci javnog gradskog prijevoza u Rijeci vezani su upravo za Autotrolej – komunalno društvo sa tradicijom od preko 112 godina. Danas je KD Autotrolej u većinskom vlasništvu Grada Rijeke, te okolnih jedinica lokalne samouprave na čijem području obavlja djelatnost javnog gradskog prijevoza. Raspolaže sa 99 solo, 65 zglobnih, 13 minibusa i jednim katnim autobusom za razgledavanje grada.

Shole

Situacija je takva kakva je i svaka kuna zarađena na izvanrednim vožnjama je dobrodošla pošto ono što inače vozimo nikako ne uspjevamo naplatiti. Autotrans nije ni bio u igri jer nema dovoljno autobusa po ljeti

shef

Citat: Novi ListRIJEKA » Predstavnici riječkog gradskog prijevoznika »Autotroleja« sklopili su ugovor s kolegama iz Novalje, tvrtkom »Sito«, ugovor o prijevozu putnika za potrebe predstojećeg Hideout festivala što će se ovoga vikenda održati na poznatoj plaži Zrće. »Autotrolej« će, prema ugovoru, s prijevozom posjetitelja festivala započeti već danas, a s osam autobusa, koliko ih je iz Rijeke jučer stiglo u Novalju, održavat će ukupno tri linije, Metajna – Zrće, Novalja – Zrće i Stara Novalja – Zrće, do utorka, 3. srpnja.
    Na ovogodišnjem izdanju Hideouta očekuje se dolazak oko deset tisuća ljubitelja elektronske glazbe samo iz Ujedinjenog kraljevstva dok se ukupan broj posjetitelja procjenjuje na petnaestak tisuća. Te brojke daleko nadmašuju slobodne smještajne kapacitete u samoj Novalji pa će posjetitelji festivala biti smješteni i u brojnim drugim naseljima otoka Paga, zbog čega su organizatori od novaljskog prijevoznika zatražili organizaciju prijevoza između Zrća i otočnih naselja za vrijeme trajanja festivala. Tvrtka Sito angažirala je ukupno 16 dodatnih autobusa, po osam od »Autotroleja« i »Antonio toursa«.
    Iz »Autotroleja« je priopćeno da ugovor s tvrtkom Sito predstavlja »početak dobre i uspješne suradnje između dvije prijevozničke tvrtke na području Hrvatske, te ujedno promiče i osnovne odrednice Grupacije prijevoza putnika u javnom prometu čije se djelovanje temelji upravo na suradnji javnih gradskih prijevoznika u svakom pogledu.«, uz zaključak kako je time na novu razinu podignuta i suradnja između Rijeke i Novalje. O vrijednosti ugovora u priopćenju nije bilo riječi, no neslužbeno saznajemo kako će prihod »Autotroleja« iznositi oko 200 tisuća kuna. (M.GL.)

Neće im bit lako, kako na onom kamenjaru prži...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

dragec52

Haj. Vidim svoje donedavno kolege na Pagu. Želim im lijep provod i mirne putnike i radodajke. :)evil :)evil.  Bleki daj molim te pripazi malo na tu ekipu jer vidim  ima tu i SEXMAŠINA pa da nebude poslije pizdarija. ::| ;D i zivkanja iz Engleske i okolice. :)evil

Shole

unatoč sumnjama u pojedinim krugovima, autobusi su bez ikakvih problema došli do dole

ikar

tramvajac 92

Odoše u Saharu.  ;D Možda se i ne vrate.

Sorry, morao sam

little-perfect-fairy

MIKovci na Delti, Regio gb???

MIKovci u Gračišću i Regio 682