Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

kico101

Sve 5. Jedino mi nije jasno kakve ovo ima veze s posebnim vožnjama?
Btw, smije li se znati ( za nas neupućene koji ne čitamo novine ) ime i prezime nagrađenog, pa da mu čestitamo. Ha?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

D.R.1

Ode danas nažalost još jedan kolega iz Autotrolej-a u Njemačku. Vrhunski čovjek za izvanredne vožnje. Agencija su ga dosta tražila

Sent from my iPhone using Tapatalk

mivano

Vozač koji je nekad dužio 720 je viđen da vozi Croatia bus.
A nema ni trojice vozača koji su nekad dužili 646. Čini mi se da je dosta ljudi otišlo.

NP-549

Taj iz grada je nažalost dobio otkaz u aferi diplome, dok su sa 646  trojica u mirovini, a jedan koji je kasnije došao je u Autotransu

Matija87

Vidio sam u autotrnasu još dvojicu iz troleja , jedan mlađi šta je znao dužit 693 i jedan stariji koji je vozio ove prigradske smjene iz Rijeke.

mate

Trolejov trojac u subotu na Interliberu u ZG:

681

682

729

mate

727 u srijedu u Vukovaru

jos je viđen i 729

lussin

Od sutra, ako to vrijeme dopusti, Autotrolej autobusima vozi na Platak. Polazi s Jelačića u 9 sati, vraća se u 15. Karta u jednom smjeru košta 20 kuna, a povratna 30. Tako će biti i sljedećim vikendima - subotama i nedjeljama, poručuju iz Goranskoga sportskog centra.

Izvor: FB HR-Radio Rijeka

Shole

mivano

Zna li se kako će Autotrolej biti organiziran na ljeto kad bude Univerzijada? Da li se pristupilo izradi plana možda?
S obzirom da fali vozila, djelatnika, a i igre upadaju u vrijeme ljetnih godišnjih odmora.

Shole

Čijih godišnjih ?  Vaših možda da,  vozačkih ne sigurno.

Nemoj zaboravit ni Zrće

mivano

lussin

713 na Lošinju i još jedan Regio u Kraljevici sa tablom neke agencije

NP-549

728

Boki651

Pitanjce, svaku večer u smjeru grada negdje oko 23:40 Vukovarskom ide Urbanway s natpisom Povremeni prijevoz. Da se to ne vraća možda onaj zadnji koji u 23h vozi Marčelje i ako da, zašto se išlo na tu varijantu, jer bus natrag ide prazan, radi prazne kilometre?