Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

MAKI

ako je u Gračišću  682  onda je i ovo vjerovatno 682 na Delti
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

little-perfect-fairy

Nisu isti busevi. Pogledaj display, na 682 display je okruzen sa crnom trakom dok display na nepoznatom Regiu nije.
Nije slikano isti dan.

M.A.N. boy

Citat: tramvajac 92  u Lipanj 28, 2012, 21:27:32
Odoše u Saharu.  ;D Možda se i ne vrate.

Sorry, morao sam
pa ovo i izgleda ko sahara tj pustoš

M.A.N. boy

Citat: M.A.N. boy  u Lipanj 30, 2012, 01:13:17
Citat: tramvajac 92  u Lipanj 28, 2012, 21:27:32
Odoše u Saharu.  ;D Možda se i ne vrate.

Sorry, morao sam
pa ovo i izgleda ko sahara tj pustoš
nova linija 40 na plus 40 ;)

shef

Citat: Novi ListEnglezi, kakvi već jesu, govore bučno i drže se u većim grupama pa je Novalja u stanju dodatne pripravnosti, kao i klubovi. Puno je ljudi s majicom na security. Posebno ih je puno na autobusnom okretištu u Novalji, odakle riječki Autotrolej pomaže lokalnom prijevozniku u povezivanju grada s plažom Zrće.

Svakako, nesvakidašnje je za vidjeti narančaste simbole riječkih prometnica prepune mladih Britanaca, pa i »popularnog šoleta« kad im naplaćuje 20 kuna za kartu do Zrća.

Vozači Autotroleja, barem prva dva dana festivala, nisu imali loših iskustava. U petominutnoj vožnji do Zrća, kažu nam, ponašaju se vrlo civilizirano, posve suprotno ružnoj etiketi nacije huligana.

Dobra se lova tuče dolje, jedva čekam izvješće odozdo...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Ako je itko nacija huligana, to smo onda mi, na zadnjem Europskom prvenstvu smo to i pokazali... :(

NP-549

par komada sa terena

1. slika: kod Svetog Jurja
2. slika: na trajektu Cres
3. slika: Žigljen
4. slika: parking

NP-549

ikar

Nitko više ne komentira kako paška avantura nije bila potrebna?

shef

Bogme, mene je bilo malo strah da neki ne iskašlje para siempre, ali važno da su se svi vratili u dobrom zdravlju (vidio sam sve do jednog osim 467 da voze, jedno nisu baš bogznakako oprani), no glavno da je para sjela na račun.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Avantura se isplatila 100%.  Sve je prošlo u najboljem redu, bez ikakvih ekscesa bilo po pitanju autobusa, putnika..... Ekipa je bila za 5, vrijeme odlično provedeno, a i firma je dobro zaradila

Evo još jedna pustinjska

Ima još dosta slika, ali se sve izmješalo. Trebalo bi ih po redu posložit

ikar

Otvorit ćemo posebnu temu i sve po redu posložit!

kico101

Citat: ikar  u Srpanj 08, 2012, 20:42:51
Nitko više ne komentira kako paška avantura nije bila potrebna?
To što se OVAJ PUTA ništa posebno nije dogodilo ne znači da je ova avantura ( kako si to lijepo rekao ) bila potrebna. Uz ovaj broj autobusa i stanje ispravnosti, da sam ja gazda, ne bi ovi jadni autobusi vidjeli Pag.
Zamolio bih stručnjake da izračunaju kako se ovih "navodnih" 200.000 kn raspodjelilo na troškove za naftu, dnevnice, hotelski smještaj i prehranu, te troškove održavanja. Kada se to oduzme koliko je ostalo?
Ili bi, možda, ipak bilo bolje da se dio autobusa malo sačuvao za vruću jesen. Ali nama su potrebne avanture. Samo naprijed, dobro nam ide.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Sljedeća postaja Exit, Novi Sad ;D

NP-549

Nafte je potrošeno između 30000 i 40000 kuna.   Na plaće i dnevnice je otišlo oko 60-ak tisuća, i na smještaj oko 10 tisuća kuna.

100 je sigurno ostalo čisto, a to vam je mjesečna subvencija za neku općinu