Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

Osoblje

kico101

Neka mi netko kaže da je ovo fotomontaža. Lakše ću zaspat. ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

podgora

Citat: kico101  u Lipanj 16, 2016, 21:45:00
Neka mi netko kaže da je ovo fotomontaža. Lakše ću zaspat. ;)
Ne

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ništa kinezi samo Volvo,Man,Neoplan,Setra,Mercedes.

NP-549

Od 1.7. Autotrans izgubio koncesiju za liniju Rijeka—Novi Vinodolski

shef

Na relaciji Rijeka - Opatija se popodne vrte Arwayi nemam pojma šta je
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

leic96

Ljetni karneval u Novom Vinodolskom   :)

kico101

Citat: NP-549  u Srpanj 02, 2016, 20:32:31
Od 1.7. Autotrans izgubio koncesiju za liniju Rijeka—Novi Vinodolski
A i da je, ne znam s čime bi vozili. Laguna ili Megane? ;D big_boss
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Korisnik linije 34

Citat: shef  u Srpanj 02, 2016, 22:02:19
Na relaciji Rijeka - Opatija se popodne vrte Arwayi nemam pojma šta je
Na Bazenima Kantrida se ovaj tjedan održavalo europsko juniorsko prvenstno u skokovima u vodu pa su natjecatelje razvozili od hotela do bazena i obrnuto.

Shole

Kad će više tome kraj doći ? Sad slijedi Univerzijada pa drugo Zrće.  A masa ljudi nije bila na lanjskom godišnjem    >hammer< >hammer< >hammer<

Boki651

A masa linija ovog tjedna nije servisirana redovno, uz opravdanje došlo je do nepredviđenih kvarova (pazi to, dan za danom isti termin na istoj liniji). Ne želi se stvari zvati pravim imenom, a ljudima se nude ispričnice zbog kašnjenja na posao.

A sad idu Studentske pa Sonus na Zrću... treba se počet navikavat da će bit prava sreća ako autobus ne samo dođe na vrijeme, već ako uopće dođe.

Korisnik linije 34

Citat: Shole  u Srpanj 03, 2016, 16:12:39
Kad će više tome kraj doći ? Sad slijedi Univerzijada pa drugo Zrće.  A masa ljudi nije bila na lanjskom godišnjem    >hammer< >hammer< >hammer<
Ovaj tjedan nema nikakvih natjecanja na bazenima tako da bi to trebalo malo pomoći sa godišnjima :)

shef

Evo ga s tabelom od plivanja
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zvone16

Jučer u novom viđeno :

704, 707, 677, 678, 688, 705, 711, 701, 712, 714, 629 I još neki turčin ali nisam vidio.. znam samo da je SL 222
ZvoneXp

NP-549

A kad nema elite dobar je i ovaj

MB Citaro

Zato su povučeni neki iz prigrada kao npr 691, a umjesto njega je 653 parkiran kod vatrogasnog doma na Viškovu