Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

mivano

607 stoji na stanici u ul. Nikole Tesle s oznakom za školski prijevoz-prazan i s upaljenim žmigavcima-prednji poklopac je otvoren! Kvar ili slučajnost?

NP-549

Od sljedećeg ponedjeljka (02.03.09.) u Autotroleju se počinje primjenjivati novi zakon o školskom prijevozu.  Regiji su dobili nove pločice, i samo oni će vozit OŠ Bakar, Kostrena i Kastav koje imaju ugovorene posebne vožnje.  Ostale škole koje se voze normalnim linijama ostaju po starom

kico101

Citat: NP-549  u Veljača 23, 2009, 20:18:56
Regiji su dobili nove pločice, i samo oni će vozit OŠ Bakar, Kostrena i Kastav koje imaju ugovorene posebne vožnje. 
Mogu ih poslat i u Bagdad. Isto im je. Ili su današnja djeca bolja od one u moje vrijeme? ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

SaNjIn

Jel se meni to čini il je i 651 također dobio novu tablicu?? ???

maher03

MaHer03

maher03

nije danas sam ga vidio
MaHer03

Shole

S obzirom da je 651 dobio table za školski prijevoz izgleda da će on zamjenit 497 na OŠ Kastav.   Zar udovoljava standardima  (pojasevi, nasloni za glavu !!!???) ili je to neka prijelazna faza dok ne dođe novi Regio :P

Da je bilo pameti, mogli su umjesto tog Regia uzet neki zglobni MAN SG313 koji bi zadovoljavao sve uvjete iz pravilnika.

NP-549

Bio ja danas u Rubešima promjenit nosač motora na autu, i pošto je aparat uvijek u autu reko počekat ću 10 min. pa da ulovim taj 651 koji od danas vozi umjesto 497 za Osnovnu školu Kastav.  I stanem kod marketa u Spinčića s namjerom da ga uhvatim kako skreće s glavne ceste dolje.  Prođe uz mene policija 2 puta i zaustavi se; 
- dobar dan, šta vi tu radite? 
- Ništa, slikam, zar je to zabranjeno?
- stojite tu već 5 minuta!  Dajte malo dokumente, gdje vam je auto?

I pregledaju oni meni i aparat i sve dokumente i cijeli auto i mini ispitivanje izvrše.  Naravno, umeđuvremenu prošo 651 i ja ostao kratkih rukava.  Ovo sam uspio poslije nabrzinu uhvatit, a bogami i njih sam uhvatio u kadar sa 090*399.

Koncepciju su mi uništili, ostao sam bez dobre slike, ali kad realno pogledaš u biti je to vrlo pohvalno.  Vidili su da stojim tamo 5 minuta sa aparatom, pa su valjda posumnjali da slikam malu djecu na stanici kako čekaju bus.  Dobro da me nisu istanburali ili odveli u stanicu 

shef

Linija 3.Maj - Viktor Lenac opet u prometu. 499,417 i 451, a iza njih na pristojnoj udaljenosti i 622.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Citat: shef  u Ožujak 25, 2009, 08:03:04
Linija 3.Maj - Viktor Lenac opet u prometu. 499,417 i 451, a iza njih na pristojnoj udaljenosti i 622.
U popodnevnoj turi viđen i 581.

kico101

Evo malo fotki ultraloše kvalitete sa turističko-proleterske linije 3.maj-VL. Dan 26.03.2009.:
Jedan ( 417 )

Dva ( 418 ):

Tri ( 455 ):

Četiri ( 623 ):

Izgubljeniii. Ima nas joooš:

na ovoj skupnoj, umjesto 623 pozira 621 ( podnevna tura ).

kico101

Za utakmicu Rijeka -Slaven, uočeni 423,496 i 497.

LuckyLooser

657 jučer vozio članove štafete i trkače junior kupa na 8. riječkom polumaratonu

588 viđen na okretištu polumaratona na Preluku. Vozio prateće osoblje utrke.

SaNjIn

Danas u Opatiji u 15.00 bio 579 sa tabelom povremeni prijevoz..išo vozit neke srednjoškolce al neznam di..imali i vjenac sa sobom pa pretpostavljam na kakvu obljetnicu il di već..

shef

607 jučer parkiran na pogrešnoj strani Delte. Pretpostavljam da je vozio neke od učesnike proslave obljetnice oslobođenja Rijeke (mažoretkinje? Trsatska glazba?):

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic