Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

Berlingo

Stavit cu ovo ovdje. Rekli su mi ljudi veceras da je doslo do samozapaljenja nekog Trojevog busa na lokaciji bivseg okretista u Diracju. Navodno je bio zglobni za Srdoce, ali ljudi svasta pricaju. Zna li neko vise?

Ruske

meni cura zivi u b.bacica odozgora okretista skoro...nije primjetila nista tako, rekla je samo da je bila mala guzva oko 17 i nista vise...da su busevi normalno vozili...

Shole

na 624 se zapalio motor (ili instalacije, ugalvnom iza u haubi), došlepan je u garažu

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

MAKI

ne.Danas pričao sa vozačem prekidne 2 pa mi je rekao da su instalacije

Danas riknuo 593 kod Novog Lista
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

i 536 na Jelačiću.  Došla pričuva sa 452

ikar

Boga mi, danas pravi pomor. Oko 14.50 crko 562 na "2" na Piramidi prema gore, malo kasnije vidim i 593 u defektu kod NL-a.

Shole

ma to su sve vjerovatno sitni kvarovi i već će tokom dana bit sanirani, vjerovatno na licu mjesta.  Ali bit će sljedeći tjedan prilično zanimljivo s obzirom da počinje Europsko Šahovsko prvenstvo i vozit će sigurno par buseva svaki dan, a i do sad smo bili na knap sa voznim parkom.  Sva sreća da je Jadranski slalom u nedjelju pa se ovih 20 i nešto buseva što će vozit gore neće toliko osjetit.  Da je radni dan to bi bio mission imposible

ikar

Citat: Shole  u Ožujak 05, 2010, 16:41:29
ma to su sve vjerovatno sitni kvarovi i već će tokom dana bit sanirani, vjerovatno na licu mjesta.

Neće bit problema sutra sa izlazom, R.M. je "operirao" do 14h, vjerojatno je zato (a i odlazak par Regija za ZG tome pripomoglo) i 663 u prigradu.

shef

A bilo mi je čudno da Avtomontaža EL (nisam vidio točno koja) vozi OŠ Kostrena. Toga nije bilo otkad je došao 713.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Oko GB 700 su se vrtjeli mehaničari neki dan na Delti

KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

shef

Jutros oko 8:00 585 na 1a ispustio dušu kod Indexa. Ne znam što je na toj stanici tako čarobno da sam već desetak vozila baš tamo vidio u kvaru.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

SaNjIn

Jutros 610 na 34 kod zadnjih vrata ispuštao zrak..šole zablokiro vrata da se nemogu otvarat pa je na svakoj stanici driblo po gasu da napuni zraka..interesantno je da kad je otvorio vrata onda je prestalo puštat..a kad zatvori pušta 100 na sat.. ???