Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

MAKI

dobro dobro nisam znao kako se izrazit
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

SaNjIn

698 danas na delti u 19.30 odšlepan s onim tamićem..nešto su čakali tamo ispod šoferovog dijela..

Klanaman

Ive

Jučer na Viškovu oko 15.30, na stanici preko puta pošte, viđen u kvaru 685. Kad sam prolazio, već su bili mehaničari i otklanjali kvar.

Klanaman

Sigurno je vozila "mlada nada" Autotroleja! ;D

zvone16

Danas 677 na putu sa Hreljina pokvario se pukao remen, sole ga je uspio dovest do Krasice ali se ugasio par puta, kasnije je dosao mehincar to sredio ali prvo se govorilo da se nema remena i da ce ga slepat. Pa je dosao 643 koi je vozio 25 koi je pucao po šavovima kolko je pun bio
ZvoneXp

Shole

Sam sebi si skočio u usta brem 3 puta.

Uspio ga dovest do Krasice - znači dalje ga nije vozio
kasnije došao mehaničar i to sredio, al se govorilo da nema remena da će šlepat
došao 643 sa 25 koji je pucao po šavovima -  jel došo mehaničar i popravio ili je došo 643 po vas na Krasicu?

Ruske

zvone16

Citat: Shole  u Veljača 21, 2011, 21:26:22
Sam sebi si skočio u usta brem 3 puta.

Uspio ga dovest do Krasice - znači dalje ga nije vozio
kasnije došao mehaničar i to sredio, al se govorilo da nema remena da će šlepat
došao 643 sa 25 koji je pucao po šavovima -  jel došo mehaničar i popravio ili je došo 643 po vas na Krasicu?

1. Nije vozio vise

3.dosao je po nas 643
ZvoneXp

little-perfect-fairy

zvone16

Taj 649 i 650 su nevjerovatni busevi kako dobro vucu, naravno svi vucu samo ako ga stisnes ali ovi su posebni.
ZvoneXp

Shole

Ako nisi znao, svi busevi imaju iste motore, a kako će bus ić ovisi samo o vozaču !

zvone16

nisam znao, ali u 649 i 650 je dosta tisi iznutra i puno ocuvaniji bus. Ili kada gledas 616 on je imao najbolji motor od svih iz te serije a sada katastrofa jer je sav razxxxxx.
ZvoneXp

Boki651

Danas na početku Vukovarske u pravcu grada 681 sa upaljena 4 žmigavca, popeo se nekako na pločnik, pa se spustio do skretanja za Lovorku.
Kad sam se vraćao iz grada pol sata kasnije, isti bus sa 4 žmigavca u Nikole Tesle, tamo gdje stoji 5 -ica.

SARI

Danas na semaforu kod Konta 711 iskrcao putnike i ostao na sva 4... vidio sam vozača kako nosi nešto što liči na onaj zaštitni lim (plastiku?) ispod motora...