Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

zvone16

upravo na fiumari neki plinas koji je bio na jedinici stao nasred ceste sa sva 4 upaljena.
ZvoneXp

Bocko

Jučer je oko 13h na liniji 5 stao 651 na prvoj stanici u Osječkoj u smjeru Drenove. Navodno nije mogao krenuti sa stanice. Putnici samo ušli u sljedeći autobus.

111222

dns na kolodvoru iz tridesetduje vidija sam g.b. 633 u trenucima popravka - linija 34

Bari

704 kod Slavice procurio hladnjak upravo
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

lussin

Boki651

Nije kvar, ali je možda najava potencijalnog. Naime, večeras u plinašu na 1 (nisam se sjetio vidjet g.br), zadnje lijevo staklo se odlijepilo od okvira. Na pritisak nastane rupa.

MB Citaro

805 jutros u kvaru preko puta autoškole CAR

111222

805 je krkljao još ispod studentskog doma na skretanju prema novom listu jutros...

lussin

Citat: zvone16  u Ožujak 22, 2014, 09:22:19
upravo na fiumari neki plinas koji je bio na jedinici stao nasred ceste sa sva 4 upaljena.
Možda kasnim malo (zapravo sigurno kasnim) s odgovorom, ali da nije možda neka smjena vozača? To često viđam kad sam u Rijeci na duže vrijeme. Dođe vozač s busom na Fiumaru,upali žmigavce,ode u onaj ured šta li već,nema ga neko vrijeme,dođe drugi vozač,uđe u bus i ode. Ako sam u krivu brišite

zvone16

Citat: lussinpicollo  u Travanj 17, 2014, 20:34:34
Možda kasnim malo (zapravo sigurno kasnim) s odgovorom, ali da nije možda neka smjena vozača? To često viđam kad sam u Rijeci na duže vrijeme. Dođe vozač s busom na Fiumaru,upali žmigavce,ode u onaj ured šta li već,nema ga neko vrijeme,dođe drugi vozač,uđe u bus i ode. Ako sam u krivu brišite

nije, bar nebi stajao u drugoj traci i cca 5m od semafora.
ZvoneXp

MB Citaro

615 danas 2 puta u kvaru, prvi put na Žabici drugi put prije stanice Kazalište

111222

596 na 32 - desno "krilo" zadnjih vrata u kvaru...krilo se moglo otvoriti, ali ne i zatvoriti..vozač ipak nastavio vožnju

MB Citaro

Upravo TAM za šlepanje preko Marinića odvukao 674 prema garaži

111222

dns 611 na rivi..doša tam po nj...doduše ne znam jel ga odvuka u garažu