Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

Boki651

Citat: shef  u Lipanj 09, 2015, 10:10:29
711 sigurno nije osim ako ga nisu popravili preko noći.
Ne, bio je 721, požurio sam s tipkanjem

Filemona

596 na 18B u 14:00 je danas stao na Zametu

MB Citaro

lussin

Danas oko 12:30 na Potoku 811 stao sa sva četiri nasred ceste, a nakon što je krenuo nakon par metara je nešto grunulo kod gume. Moguće da mu je i pukla guma ali je bus nastavio normalno voziti

mivano

623 viđen jučer oko 18:30 kod place kako ga tamić tegli.

mivano

Jučer u 15:40. Vinas. 697. Pao remen od ventilatora.

Zatim je naišla Kapena u koju smo se svi potrpali, i morali izaći.

I onda je naišao 601 koji nas je pokupio.

MB Citaro

650 ostao u kvaru na Turkovu, oživljava ga ekipa iz servisa

MB Citaro

615 ostao u kvaru jutros oko 8:30 viđen na željezničkoj kako ga TAM vuče u garažu

zvone16

ZvoneXp

Boki651

Jučer 651 oko 18:40 sa sva 4 žmigavca  smjeru Žabice i servis-kombi iza njega.

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Jučer u A.K.Miošića 817 s displayem Autotrolej u problemima. Koliko sam uspio shvatiti mjenjač mu nije šaltao pa je bio u prvoj brzini, zvučao poput vlakića koji u vrijeme blagdana ide Korzom :D

Avtomontaža

659 kihnuo kod Indexa na7A. Iza njega ostala lokva ulja.

Boki651

Jedna situacija od neki dan na 7a, nisam bio ja unutra već netko drugi. Spuštajući se po brzoj cesti zadnji polazak niz Rujevicu u Conectu (g.br. ne znam) je nešto puklo, zvuk motora na nižem stupnju prijenosa postao je neprepoznatljiv uz nekakvo grebanje, a vozač na Fiumari nije mogao više otvoriti ni jedna vrata. Na kraju je nekako otvorio vrata i krenuo prema garaži, ali  je na Titovom trgu morao stati na onom otoku i nije više dalje išao, bar tako kaže osoba koja je na Fiumari izašla van.

Shole

Big deal,  očito neki problemi sa zrakom.   Počeli su na Rujevici,  čovjek se uspio dovuć do centra da ljudi ne čekaju  (a i zadnji krug mu je),  da bi naposljetku potpuno blokirao kod Conta. 
Nema bit šta drugo nego  grupo aria