Kvarovi autobusa na riječkim ulicama

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:45:54

Toni602

Citat: MateV  u Svibanj 19, 2022, 10:22:01
Moćni 12 opet u akciji. Upravo viđen kako prolazi po Fiumari
Ja ga slikao kako vuče kocku avtomontažu negdje

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

602-masaza za kicmu, a muka za guzicu!

MateV

Poslije sam ga i ja vidio u Krešimirovoj kako vuče 599 u amjeru Školjića

lussin

Vanjac

Jučer oko 21:45 kod željezničkog je TAM odvlačio 824, nisam stigao slikati.
"U raju je dobro, al u paklu je ekipa"

pehar_11

Nije klasični kvar autobusa, no gbr. 770 ima otkačeno ili odljepljeno staklo iza vratiju (na strani vratiju). Ne znam gdje je točno problem, no svaki put kada je preletio preko šahte donji dio stakla se vidljivo odvojio od okvira, dok gornji dio stakla uredno stoji na mjestu. Danas je isti taj gbr. vozio na liniji 34 i sjedio sam pored stakla, skoro mi je prst odsjeklo. Bilo bi poprilično korisno da netko bacio oko na to pa procjeni treba li se srediti ili ne. Čisto ovako, preventivno.

pehar_11

712 stoji na kolodvoru u smjeru Pećina, 12 čeka ispred da ga odšlepa. Čini mi se da je guma u pitanju, nisam posve siguran.

Vanjac

712 danas na željezničkom

IgorKlasik

Opet je potrebna pomoč sa Tamičem...
Jel šta žaluju što su nabavljali novodobni vozni park?

NP-549

pehar_11

814 upravo stoji preko puta prometnog ureda na Fiumari, čini mi se da nešto curi od ispod busa, nemam pojma.

pehar_11

Citat: pehar_11  u Lipanj 07, 2022, 20:05:59
814 upravo stoji preko puta prometnog ureda na Fiumari, čini mi se da nešto curi od ispod busa, nemam pojma.
Evo par slika 814 od danas na Fiumari. Cestari su posipali cestu od skretanja kod kazališta prema Jelačiću pa sve do Mosta hrvatskih branitelja, pa iskreno mislim da je jedno povezano s drugim. Moguće da sam u krivu.

Vanjac

U zadnje vrijeme skoro svakodnevno viđam autobuse koji stoje sa dignutim poklopcima, mahom starije ali ima i "novijih" npr. urbanway, čini mi se da ih je puno više nego prije. Pretpostavljam da više temperature igraju ulogu ali sumnjam da je situacija radi temperature baš toliko kritična. Zna li se još neki uzrok ovako lošoj situaciji?

Zmajhir

Održavanje se nakon ere stalnih samozapaljenja oko 2019. bilo stabiliziralo, bar se tako čini.

marko745

814 je jutros normalno viđen na svom polasku za Podolu, tako da uredno vozi svoju smjenu Pomorske škole i nije očito ništa strašno, nikakav veliki kvar.

pehar_11

Koliko sam čuo (od razgovora vozača danas na Delti), 703 danas nije mogao upaliti na Delti. Informacija nije provjerena, moguće da sam u krivu.