Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Shole

Ja bi se ipak zahvalio Glasnogovornici što je odgovorila na moje pitanje.  Nisam ni očekivao da će ovdje javno odgovorit, ipak mora bit taktična, takav je to posao. Sve 5.   Neću gospodina javno prozivat imenom i prezimenom jer to nebi bilo u redu s moje strane pošto se ipak ni ja nisam predstavio. Ako netko od forumaša želi postavit isto pitanje (i predstavit se) ja ću mu drage volje ustupit podatke dotičnog gospodina koji eto bez problema nađe dobro plaćeni posao sa SSS, bez natječaja, a tek su mu 63 godine.

Pošto se po novom (doduše možda je i prije bilo tako) unutar firme može prebacivati ljude na druga radna mjesta bez obzira na stručnu spremu (prometnike u kontrolu, a vozača za glavnog prometnika  >hammer< )  možda nebi bilo loše da gospon Obersnel razmisli o tome da po uzoru na Bandića oformi jedan Riječki HOLDING odnosno spoji sva poduzeća u jedno pa da može na nivou cijelog Grada prebacivat ljude amo tamo bez ikakvih natječaja, a bogami i stručne spreme

Berlingo

Ma i ja znam prezime, nije u tome fora. Problem je u tome sta to nije po zakonu. Ne mogu vjerovati da je tako nesto ipak moguce.

Berlingo

Mogu li se ja zaposliti u Autotrolej? Ali ja nebi vozio i nebi da bude natjecaj. Ja bi odrzavao tabelice po stanicama i radio bi po garazi sve sta treba. Da li je to moguce? Molim cjenjenu kolegicu Glasnogovornicu za odgovor! Imam prometnu skolu, C i E kategoriju i ispit za vilicar.
Mislim da mogu bez problema, jer zivimo u vremenu kad svi imamo ista prava i zakon je isti za svakog! Ajmo Rijeka!  :)evil

ikar

Konačno jedna "naredba" koja nije na štetu Zamećana!  ;)

Neznam je li itko primjetio, ali zadnjih tjedana dobrih buseva uopće nema na brdskim linijama 5, 6 i 7. Izgleda da je stigla takva naredba da se mora i na gorivu štediti, pa novi autobusi koji imaju veliku potrošnju voze linije 1 i 2, a mi "brđani" smo osuđeni na krševe!!!

kico101

Koliko ja znam 2-ka u Kumičićevoj ne savladava ništa manje brdo od 6-ce u Kumičićevoj, tako da to sigurno ne bi trebao biti razlog. Možda uz trase 5,6 i 7 ne obitavaju dovoljno važne face.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Nije sve na ovoj strani grada, 2ka je praktički ravničarska linija na drugoj strani (iako je cijelo vrijeme lagani uspon).

kico101

Mečke, čini se, idu na 1,2 i školu Srdoči, a za 6-cu ako koji ostane. 5 i 7 nisu platili krizni porez. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Na 6 zadnjih nekoliko dana samo SG220, naravno ne računamo prekidne jer na njih stvarno može u ovakvom vremenu sve uletit.

mivano

Citat: ikar  u Rujan 14, 2011, 16:00:47
Na 6 zadnjih nekoliko dana samo SG220, naravno ne računamo prekidne jer na njih stvarno može u ovakvom vremenu sve uletit.
Jutros sam vidio 423.

Boki651

Sjetih se jedne anegdote, od neki dan, pa bih molio da mi netko od kolega forumaša koji su vozači proba odgovoriti. Kako je moguće, da u potpunom mraku oko vas, jedino vam svijetli instrument ploča, ne uočite lampice sa brojem vrata koja vam zvone (Conecto), niti čujete ono zvonce koje se oglasilo. Vozač je uredno pokupio putnike za ulazak na prednja, a nikoga nije pustio van iz busa na srednja i zadnja vrata, dok nije počela dreka sa spomenutih vrata.

tramvajac 92

Ako se dogodilo samo na jednoj stanici, ok, čovjek je zaboravio, ali ako se dogodilo na više stanica, to mi je već malo čudno..

Boki651

Jedna je stanica u pitanju, ali mrak, lampice bodu u oči, zvono, bus prazan i dvoje ljudi na vratima, jedna cura na srednjim, a jedan dečko na zadnjim, i čak na retrovizoru ih nije vidio, dok se nisu proderali da otvori vrata. Ne znam...

Shole

Joj, čovjek se zamislio, šta sad.  Ko zna di su mu bile misli.

Berlingo

Ima ljubavnicu, na nju je mislio. ;D Ma ljudi svatko tko radi mora pogjesiti. Uvijek je tako bilo i ostati ce. Jedino sta su sefovi sve vece budale, bar ja znam za to, a kod privatnika je mozda mrvicu bolje nego u troleju.

MAKI

Pa bar se ono zvono u Conectu čuje za razliku od onoga na Citarima pa ako nije vidio lampicu trebo je cut zvono.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni