Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Shole

Jasno mi je o čem pričas i stvarno ne razumijem šta je time dobio! Možda mu je pauza bila duža pa su mu svjetla smetala (ako je uopće bio mrak)

Boki651

Ma ajde ok je i da je stajao kontra na ugibalištu, ali kojeg vraga radi u suprotnoj strani rotora? Ostali vozači su zabezeknuto gledali što se događa, pa čak i neki prolaznici. ???

Boki651

Jutros zanimljiva situacija, već u 8:45 smjene vozača na linijama. Nisam to do sada vidio, istina nisam ni bio tako rano nedjeljom u gradu, pa me zanima, je to redovno preuzimanje smjena ili se ipak radilo o nekoj izvanrednoj situaciji?

Shole

Završetak prvog djela prekidne. Nakon njega idu dvije cijele 8:30-16:30 i 16.30-24:00.
Teška debilana prekidne smjene nedjeljom.  Trebalo bi ih dat onome ko je to smislio.

kico101

Svaka čast onom tko na 6-cu stavi bus poput 634. Želim mu da se ukrca u njega između 18 i 20 navečer prema Turniću i Krnjevu. Neće mu više past na pamet. A glavno dan na 1A voze 3 busa.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Meni isto nije jasno kako oni ne vide, iz nedjelje u nedjelju, da nemože šesticu i dvojku  vozit solo bus.  Pa to bude unutra ko radnim danom. Ako je takav problem ne ušparat par kuna što dobiješ sa solo umjesto zglobnog, onda najbolje da stavimo odma ključ u bravu.

ikar

Danas u popodnevnoj špici gotovo je na svakoj liniji falio jedan autobus. Prometnici to rješili tako da je bus ispred/iza onoga koji je falio kretao 5 min kasnije/ranije...

A oko 18h mjenjaju Citare sa 2ke na SG240... Nije vrag da se boje snijega. (Kojeg neće biti)

ikar

Nije mi malo jasna obavijest koja se već nekoliko dana ponavlja na stranici autotroleja. Linija 29 prometuje preko Sušačke Drage, Sv. Kuzma, Hreljina i Križišća. Boldao sam ono što mi je čudno, koliko mi je poznato L29 nikada ne ide preko Drage, u najgorem slučaju preko Kostrene do Bakra i onda Škrljevo pa dalje preko Hreljina.

kico101

Od Urinja preko vidikovca do Sv. Kuzma su bili orkanski udari bure, pa valjda zato.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Citat: kico101  u Veljača 07, 2012, 16:04:10
Od Urinja preko vidikovca do Sv. Kuzma su bili orkanski udari bure, pa valjda zato.

A 27ca normalno ide u Bakar...

NP-549

Nisu 29-ke vozile kroz Dragu. To je kriva obavijest. Ri-Kostrena-Bakar(ako ima)-Škrljevo-Hreljin-Križišće-Tribalj   (bez Šmrika-Oštro-Kraljevica-Bakarac)

ikar

Znači u Kraljevicu ne vozi bus već nekoliko dana... Mogli su to i bolje napisat. Ja sam mislio da ide Hreljin-Križišće-Kraljevica-(redovno)

M.A.N. boy

A do sada u takvim situacijama kad je 29tka išla tim obrnutim redom spustila bi se do Kraljevice pa natrag tim putem za Rijeku al čini se da su ipak udari bure na magistrali bili prejaki.

NP-549

Vozilo se poprečnom cestom Križišće-Kraljevica koja je sad zatvorena već par mjeseci jer se srušio ovaj zid

http://i178.photobucket.com/albums/w257/petar21/ATC093381-1.jpg

Sad moraš ić sve okolo naokolo preko Šmrike, i onog kritičnog mjesta kod skretanja za Most Krk. Tamo puše i 200 na sat.  Još ako se ne ide od Katarine prema školi u Šmriki zbog leda onda mnoraš skroz do Jadranova i to 2 puta za svaki smjer

M.A.N. boy

A onda su se izgleda odlučili da je bolje ne ići za kraljevicu kada nema alternativnog puta ( nisam zano da je taj zid srušen ), znam taj nadvožnjak kod skretanja za krk tamo zna bit stvarno gadno.