Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Shole

odgovor si već dobio, ali je također istina da već 3,4 godine nismo dobili uniformu. Samo neki su dobili zadnju turu pred 2 godine, a ta je ionako bila katastrofalna i malo tko nosi takvu košulju (jednobojna svjetlo plava košulja sa narančastim logom na džepiću). Zimi još ajde nekako, ali ljeti je zadnje smeće od robe. Stare prugaste su zakon za nju, a ni one nisu bogzna šta

Boki651

Preksinoć opet zadnja vožnja preko Delte umjesto preko Fiumare, s tom razlikom da je vozač zaboravio na putnicu pa ju je skoro vozio do Garaže, s ugašenim svjetlima u busu, bez obzira što mu je zvonila još kod kazališta.
Ne znam stvarno kome to treba. OK kad nema nikoga pa prepeglat Deltu i već si u Garaži, ali ako ima putnika zafrkavat se s mogućnošću prijava zbog gluposti, stvarno nema smisla.
Znam da neki odgovorni ljudi čitaju ovo pa zašto se nešto ne poduzme dok je bezbolno. Drugi put će ići i slikovni dokaz uz garažni broj busa, uz službenu prijavu. Iako mislim da ni to nije potrebno jer ima GPS i na njemu je sve zabilježeno.
Mislim da je Autotrolej osnovan radio putnika i postoji radi njih, a ne radi sebe, ali ovakvo sebično ponašanje pojedinaca koji ga zastupaju je neshvatljivo i ruši ugled firmi i svima onima koji svoj posao obavljaju na besprijekoran način, kojih je na svu sreću većina.

Boki651

Imam pitanje kolegama forumašima koji su vozači. Primjećujem da danas/večeras jedan vaš kolega ima priličnih problema sa prolaskom rotora u Ćićarijskoj. Zar EL-202 ima tako loš međuosovinski razmak da bus ne može u jednom manevru proći oko rotora ili to učini teškom mukom.
Primjećivao sam da vozač kamiona s prikolicom koji dovozi Fordove u obližnji salon lakoćom se okrene oko rotora i svi ostali busevi okrenu se bez problema. Je stvar stvarno u busu ili vozač krivo procijeni situaciju?
Unaprijed hvala na odgovoru.

Shole

EL-ovi imaju dosta veći osovinski razmak i oni koji ga ne voze često rado zakače razne trotoare u zavojima. Iz istog razloga desne gume na tim busevima nikad nemaju bočna slova po sebi

NP-549

Shole

Jutros oko 10 s terase  ZTC-a viđen zglobni Citaro sa klimom u punionici !?!?!?

kico101

Apeliram na odgovorne u Autotroleju da se konačno riješi situacija na liniji 1, prije nego netko ozbiljno nastrada od vrućine i nedostatka zraka. IRISBUS CITELIS NIJE ADEKVATNO VOZILO ZA PRIJEVOZ 100 LJUDI U LJETNOJ SEZONI, A RAZMACI PO 20 ILI VIŠE MINUTA NISU NIKAKVA UŠTEDA, NEGO GUBITAK OD IZGUBLJENE PRODAJE KARATA. ( da- VIČEM )
Svim stanovnicima Marčeljeve Drage želim  ugodnu vožnju  u najvećem taxiju u Hrvatskoj. bus123
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Slažem se, ovaj bus ljeti nema veze sa zdravim razumom. Povezuje dvije plaže, znači stalno je pun. Sinoć iza 22h na 1 je bio SG 220, kad ne treba, jer je bio skoro prazan. Ne znam gdje je u cijeloj priči logika.

Bari

Boki jučer je bila utakmica na Kantridi pa možda zato :)
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Nema više starih heroja tipa 418, 423, 466 pa da to voze...iako je prethodne godine početkom sezone kupanja (doduše tada nije bilo plinskih pećnica) bila napravljena rotacija i stavljeni su solo na šesticu koja u ljetnoj sezoni nema toliki pritisak. Ove godine, ništa...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Lion

Citat: Shole  u Srpanj 17, 2013, 18:57:01
Jutros oko 10 s terase  ZTC-a viđen zglobni Citaro sa klimom u punionici !?!?!?

Možda da se vidi mogu li se zglobni puniti tamo, tj. stanu li jer je poprilično 'uzak' prostor, jer sam upravo vidio zglobnog Citelisa u gradu, iako nisam 100% siguran da je plinaš pošto je brzo proletio pored mene. Ima li tko više informacija što taj autobus radi u Rijeci?
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

NP-549

Očajna mobiteluša !

Danas u 16:20 odmah krenuo na liniju 32.  Garažni br  791, a vozi na smjeni od 671.

P.S. prije linije bili na probnoj vožnji:  Garaža-Pehlin-Tuš-obilaznica-Škurinje-Drenova-Kozala-Garaža.  Kod cigana na Rujevici i starom okretištu linije 5, prazan sa zaletom postiže zvjezdane brzine od 15 km/h unatoč bjesomučnom stiskanju kick-downa i  razvlačenju u crveno na dugmiće

zvone16

Danas oko 10:40 viđen kod Slavice da prolazi prazan
ZvoneXp

Bocko

Je li se grije u zadnjem dijelu kod motora, je li bio tko unutra?

tramvajac 92

Zglobni Šitles ( ;D)? Da, grije jednako kao i solo..