Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Shole

prošeći do šaltera, šta će ti meilovi

Bocko

Kupio sam pravo tj. pokaznu za rujan preko web-a ECC-a kao i svaki mjesec, godine prije, gospoda iz Autotroleja su mi "greškom" stornirali karticu i sada vodim svađu jer traže da platim njihovu grešku a ne mogu ni doći do ureda kada nemam pokaznu.

mivano

Prenosim status s Facebooka:

"Evo upravo sam objavio u aplikaciji pa da eto objavim i na FBu:

"Od 1.1.2017. aplikacija Autotrollej se povlači s App Store-a te više neće biti u funkciji. Kontaktirao sam KD Autotrolej i pokušao stvoriti suradnju s njima. Ponuđeno im je potpuno vlasništvo nad aplikacijom pa čak i besplatan razvoj i unaprjeđenje iste. Htio sam da Riječani kroz aplikaciju znaju gdje su autobusi i za koliko minuta bi trebali biti na njihovoj stanici. Premda autobusi imaju ugrađenu GPS tehnologiju već godinama, nisam dobio dopuštenje za korištenje tih podataka. Htio smo da kroz aplikaciju vidite koji je trenutno broj na redomatu te da preuzmete svoj broj direktno s mobitela. Htio sam razviti novu aplikaciju koja bi radila na iPhone i Android uređajima. Htio sam da Google maps zna kada i kuda vozi koji autobus te da predloži Riječanima i turistima ukrcavanje na isti. Sve to sam ponudio KD Autotrolej BESPLATNO, i svejedno nije prošlo :(

No, ne mogu u potpunosti kriviti KD Autotrolej. Svi sustavi te firme su razvijeni u suradnji s drugim firmama kroz javne natječaje tako da su mnogi podaci zapravo izvan KD Autotrolej. Ja sam predložio da me uzmu za volontera te da kroz godinu dana razvijemo sve te sustave unutar firme i tako osim smanjivanja troškova firme, korisnici usluga Autotroleja mogu imati neopisivo bolju uslugu te da umjesto plaćanja drugim firmama za razvoj i održavanje sustava zaposle nekoliko studenata koji bi sve to zajedno bez problema mogli održavati.

Nakon skoro tri godine pregovaranja s KD Autotrolejom ovog puta stvarno odustajem. Žao mi je svih korisnika aplikacije ali molim vas za razumijevanje. Ovu aplikaciju sam napravio potpuno besplatno te sam ju isto tako održavao i update-ao. Znam da drugi gradovi imaju bolje aplikacije za javni prijevoz, ali ovo je najbolje što sam ja mogao napraviti bez pomoći grada i KD Autotrolej.

Sve frustracije usmjerite na direktor@autotrolej.hr i slobodno stavite obi@vojko-obersnel.com i mene u CC ili BCC :)

Dino Budimilić
dino.budimilic@gmail.com"

dragec52

Haj- Komentari su UBITAČNI. Bože naš koga mi to sve ne vozimo u ovom našem gradu. Ima komentara I nebuloza DA JE TEŠKO SVE TO SVARITI.

Matija87

modernizacije ne bi falilo , ali naravno vodeći ljudi u troleju će prije izabrat neku firmu koja bi to traljavo napravila (primjer RCC) i ubost što bolju lovu sebi u džep

Shole

Nisu oni Pentu izabrali zato jer imaju deal nego zato sto se jedina javila na natječaj.
A sto se tice ove aplikacije...... ne vjerujem da bilo tko ima ista protiv tog ili da očekuje nešto ušićarit problem je samo u tome što su ti veliki sustavi izrazito tromi.

Boki651

Asimilacija Roma u sve sfere društva sve izraženija. Čujem da su stigla dvojica u prigrad, a da će ih biti zaposleno još šest. Obi i izbori ili?

kico101

Možda je to i dobro. Bit će manje štete po autobusima.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bocko

Na fejsu je netko pisao kako su radnici koji su prešli u "poslovne sustave" ili "rijeka plus" dobili nagradu od 1000kn po godini staža umanjenu za 2000kn a oni koji imaju 30 ili više godina staža 30.000kn.
Nije loše.

Shole

Bocko

Što ja znam koji, kažu da je svima u Čistoći (tj. Plusu) plaćeno već sredinom 10. mjeseca.

Shole

I kakve veze ima Čistoća s ovim forumom ??

Bocko

Što nije i Autotrolej dio Rijeka Plusa, onda je i Autotrolej isto dobio...

Shole

Prouči malo temu pa se onda vrati

Shole