Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

ikar

Ako je na čekaonici onda je uredu. To stajalište ima naziv Hosti. Stajalište Ćićarijska je ono 50 metara prije pokraj kioska.

Boki651

Je, da, imaš pravo stanicu kod kioska sam previdio, mada jasno vam je moje mišljenje o nazivu Hosti na busevima. ;D

nukleusri

Citat: ikar  u Srpanj 27, 2010, 22:26:19
Citat: kico101  u Srpanj 27, 2010, 22:01:23
jer troše k'o ruska vozila. :)evil

Ovo me sjetilo ne citat iz jednog YU filma: "A da prodamo Moskvič, troši ko đavo"  :)evil
o-0 al moram  ;D
Nemoj mi Moskvič dirat, moj dida ga je vozio 30 godina i kad nije bilo goriva, vozio je na rakiju!  8)
Mi smo sami protiv svih, a oni nikog se ne boje

kico101

Vraćamo se pomalo na staro, prvo 13-ca, a sad i 4A:

IZMJENE NA LINIJI 4A

Od ponedjeljka, 2. kolovoza 2010. godine, linija 4A prometovati će na trasi Braščine - Pulac.

( sa službene stranice Autotroleja ).

Ajmooo. Vratimo dvojku na Pećine. Ajmooo. 8-8 good_boy ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

MAKI

Ma dobro moze ostat  jedinica naPećinama nego nek malo pojačaju polaske bože mili kad ti jedan pobjegne drugog čekaš 15 min
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

kico101

Citat: MAKI  u Srpanj 31, 2010, 08:07:10
Ma dobro moze ostat  jedinica naPećinama nego nek malo pojačaju polaske bože mili kad ti jedan pobjegne drugog čekaš 15 min
15 minuta nije ništa ( toliko se ranije i stara dvojka znala čekati ), ali 25-30 minuta je već previše ( dosta puta snimio poslijepodne, a osobito subotom ).

Shole

Prema gradu kod Towera i nije tako strašno jer svako malo naleti neka 10-ka ili 27/29 (ako uopće stanu), ali sve druge stanice imaju poprilično za čekat.  A opet, kad realno pogledaš, u toj jedinici nikad nema nešto strašno puno putnika da bi ju trebalo pojačat.

kico101

Citat: Shole  u Srpanj 31, 2010, 10:19:17
Prema gradu kod Towera i nije tako strašno jer svako malo naleti neka 10-ka ili 27/29 (ako uopće stanu), ali sve druge stanice imaju poprilično za čekat.  A opet, kad realno pogledaš, u toj jedinici nikad nema nešto strašno puno putnika da bi ju trebalo pojačat.
Sad ćeš opet reć da natežem za svoj bivši kvart ( trenutno, ionako ne ovisim o JGP ), ali ne mogu se složiti baš s time, jer sam često na Pećinama, a ono što vidim  ( u razdoblju između 10,00 i 21,00 ) je da zna biti poprilično gužvovito, a onih 10-ak dana kad je temperatura bila preko 30 i kada su kupači navalili, ljudi su doslovce pritiskali vrata leđima. I to ne jedan, nego skoro svaki polazak između 16 i 20, dok s druge strane iz Kostrene svakih 15-20 minuta prolazi monotral sa jedva popunjenim sjedećim mjestima.
Ako je bivša dvojka bila ok sa 117 polazaka ( bez Towera ), zašto je sad odjednom prestala potreba za jačom linijom. Ok, sadašnja dvojka mora biti nabildana s polascima, ali mislim da je prema Pećinama ipak veći pritisak nego prema Biviju ( uostalom to se i vidi ).

Shole

Sve bi se lijepo i elegantno rješilo da 1A produže do Pećina. Može i solo, a po potrebi s obzirom na situaciju lako uskoči zglobni

MAKI

da jer ne vidim koji smisao ove linije sadašnje  od šet.a.k.miošića mogla je ostat na Trsatu ili bit produžena do
Pećina.Jer kad bi bilo M.Draga-Pecine mogla bi uskočit jedinici kao ispomoč kad kupači nagnu na 1 cu
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

vi se svi zalite na 15min cekanja, sta bi mi trebali rec koji cekamo 25+ i navecer 30-35min za GRADSKU liniju?

to sta cista sedmica vozi, meni ne znaci nista jer ne mislim ispustati dusu od okretista 7 do okretista 7A, nisam vise kao nekad da sam landrao po vezicama bez beda, jbg...bojim se sta ce biti za 10-20g :(

mivano

iz NL:

Datum objave: 3.8.2010 u 18:15h
Obnovljen prijevoz specijaliziranim vozilom KD Autotroleja
Invalidima kombi opet na raspolaganju

RIJEKA Od ovoga tjedna osobe s invaliditetom s područja Grada Rijeke ponovo mogu koristiti uslugu specijaliziranog prijevoza posebno prilagođenim vozilom KD Autotrolej. Usluga je bila nedostupna još od 1. srpnja ove godine, kada je u sudaru teško oštećeno specijalno kombi vozilo marke Mercedes kojim se obavlja prijevoz invalidnih osoba. Razlog tako dugom vremenu popravka oštećenog vozila su, objašnjavaju u Autotroleju, složena oštećenja nastala prilikom sudara pa su dijelovi potrebni za sanaciju kombija morali biti naručeni iz Njemačke.

Korisnici specijaliziranog prijevoza za osobe s invaliditetom uslugu sada mogu koristiti po istim uvjetima kao i prije prekida, svaki dan u tjednu, od ponedjeljka do četvrka u razdoblju od 7 do 20 sati, a petkom, subotom, nedjeljom i blagdanom od 7 do 23 sata.

M.Gl.

Berlingo

Nisam siguran da li ovo spada ovdje. 697 je veceras prozujao prema Kastvu. Prvo sta sam uocio je displej bez svijetla. Dalje, nisu mu radile bocne pozicije. Ali kad je prozujao nije mu ni iza nista radilo. Znaci, imao je samo prjednja svijetla i unutrasnje osvjetljenje. Vratio se nije, valjda noci gore negdje. Ne razumijem se toliko. Da li je to vozac zaboravio nesto upaliti ili je nesto riknulo, stvarno pojma nemam.

Ruske

isto kao 663 oko 2330 na 7A, iza radi 1 crveno i 1 bijelo (najvj razbijeno) svjetlo, naprijed pise garaza i nije osvjetljeno, iza je prazno...

Boki651

na Conectima se sa paljenjem noćnih svjetala pali i osvjetljenje displaya.