Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

ikar

Citat: kico101  u Rujan 29, 2010, 15:07:07
Obavijest sa trolejeve stranice:

OBILJEŽAVANJE DANA OPĆINE JELENJE

U srijedu 29. rujna 2010. godine od 17 sati do četvrtka, 30. rujna 2010. godine, do 3 sata, zbog obilježavanja Dana Općine Jelenje za sav promet zatvara se prometnica kroz naselje Jelenje. U tom periodu linija 12 protuje do privremenog okretišta ispred Osnovne škole Jelenje (kod trafostanice). Vezu na dionici od Jelenja do Kukuljani održava općinski minibus.

( Boldano )Ne zove li se ovo službeno Vodičajna?
Btw, kako će prometovati 16-ca na liniji Podkilavac-Jelenje?

50% samo relacija Dražice-Podkilavac-Dražice. 50% Dražice-Podkilavac-Dražice-Vodičajna-Dražice. Ćemo već vidit šta će bit ;)

kico101

Je, moglo bi se očekivati ono "prema procjeni momenta i vozača". Btw, thnx. :)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Citat: 5AR  u Rujan 29, 2010, 22:19:39

Opet ova kretenska tabela nepismenog djelatnika koji je naručivao tabele. 
VIŠKOVO - SARŠONI - GARIĆI - MARČELJI - VIŠKOVO je linija 11, a ne 20.  Ajde nebi to bilo tako strašno da su u pitanju normalni putnici jer ionako pišu sva odredišta, ali djeca iz prvog razreda neznaju čitati slova, a doma i u školi su im rekli da se moraju ukrcati u autobus broj 11.  I kako da jadni saznaju koji je njihov bus !?

Tomek

Nemoj me zezati da piše krivi broj linije??? Prvo NESTAŠICA NALJEPNICA u Zagrebu, sad ovo, kakvi gradovi, kakva zemlja... Strašno...

MAKI

nikako da saznaju ali valjda su njihove mame s njima pa da im kažu koji je njighov bus
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

kico101

Meni je ipak "jači" polazak ( mislim u 15,20 ) do Permana, gdje je veza na drugi bus za Pasjak, a direktno se vozi za Mune ( ili obratno ). Na displayu piše 23 Mune, a ispod na kartonskoj tabeli 30 Pasjak. Dakle, bus ide i tamo i vamo. ;D
Ovu zbunjozu ( naravno, da je sve jasno onima koji te vožnje svakodnevno koriste ) može se jednostavno riješiti aktiviranjem terminala u Permanima. Monotrala ( solo u vremenu manjeg opterećenja ) do terminala, a od tamo minibusi za Zvoneća, Mune, Pasjak, Lisac. Držim da bi se ovime mogla povećati i učestalost polazaka za isti trošak. Samo još treba kupiti nekoliko cicimicija. :)evil

Shole

Ne vidim ništa loše u tome da se stavi i tabela na koji autobus se može presjedati s tim da bi se moglo dodati u gornji red umjesto RIJEKA-MATULJI-RUPA da više   PERMANI - VEZA ZA

Shole

Citat: MAKI  u Rujan 30, 2010, 13:22:59
nikako da saznaju ali valjda su njihove mame s njima pa da im kažu koji je njighov bus

Ma braaaavo.  Stvarno si to genijalno smislio. Sigurno mame čekaju autobus sa djecom poslije škole.

mivano

Citat: kico101  u Rujan 30, 2010, 13:46:17
Meni je ipak "jači" polazak ( mislim u 15,20 ) do Permana, gdje je veza na drugi bus za Pasjak, a direktno se vozi za Mune ( ili obratno ). Na displayu piše 23 Mune, a ispod na kartonskoj tabeli 30 Pasjak. Dakle, bus ide i tamo i vamo. ;D
Ovu zbunjozu ( naravno, da je sve jasno onima koji te vožnje svakodnevno koriste ) može se jednostavno riješiti aktiviranjem terminala u Permanima. Monotrala ( solo u vremenu manjeg opterećenja ) do terminala, a od tamo minibusi za Zvoneća, Mune, Pasjak, Lisac. Držim da bi se ovime mogla povećati i učestalost polazaka za isti trošak. Samo još treba kupiti nekoliko cicimicija. :)evil
danas je bila plastična nova tabela: 30 Brdce

tramvajac 92

Citat: kico101  u Rujan 30, 2010, 13:46:17
Damo ti mi kojega. Samo ih moraš prebojati. Imaju čak i klimu  :)evil

kico101

A tak su lepi. ;)
Malo po malo stružem živce naših insidera.

Dino

Ima li tko neku novu informaciju sto se tice pokaznih za studente? ili to ostaje 134 kn + 10 za izradu ?

Shole

Plaćat ćete punu cijenu koja piše na kuponu

ikar

Izgleda da će ipak ministarstvo i lokalna samouprava subvencionirat prema zadnjim napisima.

Ruske

pa dobro od kad? mene stalno salju natrag kazu da se nesto sprema i da nista neznaju...ja cu do 4.10 cekat sa starom, ako ne promjene sta neznam sta ce biti...