Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

dragec52

Ma nije da nemože ali kako dela naša logistika teško mi je za vjerovati.

kico101

Citat: dragec52  u Listopad 20, 2010, 20:31:07
Ma nije da nemože ali kako dela naša logistika teško mi je za vjerovati.
Sve se mijenja, sve se mijenjaaa..... ;)
U biti se slažem sa citiranom konstatacijom, ali želim biti optimist ( za promjenu  ;D ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Zašto je danas 601 sa udobnim plastičnim stolicama i blokiranim krilom prednjih vrata bio cijeli dan na 4ci dok je 468 sa drvenim neudobnim stolicama vozi(o) umjesto 638 - vožnje u 10.00 za Klanu preko Matulji, 14.35 i 22.45 za Zvoneća, a 600 (također vrijedi opis za stolice) vozio umjesto 629 - 11.10 Lisac, 19.30 Lisac (ako je od ujutro valja pridodati i 6.20 Brgud ;) )    >hammer< >hammer<

Shole

A čuj, oni ko to određuju se sigurno ne voze autobusom!  Al nije im baš neki alibi da na liniju od 5 kilometara stave pravi prigradski bus, dok na onu od 40km u jednom smjeru stave drvenjaka sa 50 stajaćih mjesta!!!!!
Nitko nebi "A" reko da je to uletilo slučajno u popodnevnoj špici za 2,3 kruga, ali tako je bilo CIJELI DAN !!!!  Pa dajte više prebacite u grad taj 600,  a vratite u prigrad jednog od ovih sa duplim stolicama (589-590-601-603).

Valjda postoje nekavi šefovi, voditelji ili kako ih nazvati, jer stvarno bi bilo žalosno da moramo svako malo primjenjivati taktiku koju je dragec52 spomenuo - dignuti slušalicu i drugu Smojveru objasnit neke stvari.  Zar se direktor mora brinuti o tome koji bus će vozit na kojoj liniji.  Dajte onda Regio na liniju 2 ako nas već boli ona stvar šta će gdje vozit.  Bitno da je polazak pokriven! Čime? Nije uopće bitno - može i dekom !

ikar

I danas je 601 na 4 ci, a palentari 412 i drugi voze prigrad...

Berlingo

Evo nesto iz mojeg dijela grada. Radi se o liniji 3A i onom jutarnjem produzetku do dvorane. Tu se bus okrene i krene prema gradu. Da li su duzni stati na stanici? Pitanje nije moje vec me neko zamolio da to postavim. Koliko ja znam na stanici pise samo 2A AKM i po meni nebi trebali stajati.

ikar

Citat: ikar  u Listopad 26, 2010, 14:57:43
I danas je 601 na 4 ci, a palentari 412 i drugi voze prigrad...

Saga se i danas nastavlja, 590 na 7a a 468 vozio u 14.15 za Lisac!

Ruske

jutros me lijepo iznenadio 590...bio sam zaboravio na njega skroz ;D

Ruske

jutros opet 590...

i sad na povratku s faxa...dodem oko 12:10 na stanicu vidim 590 kako ide prema hostima, rastuzim se posto sam mislio da mi nece doc...i nis, cekam ja...25-30min i nema 7A...pojavi se 590 KRCAT do zadnjeg mjesta...zadnja i srednja do ruba natrpane, ulazim na prednja gurajuci jednu babu (nije mi se dalo cekati jos 20min iduci) i tako se vozimo na vratima do indexa, sofer nije uspjevao vidjeti retrovizor, niti pjesacke sa desne strane...UZAS...na indexu se isprazni malo, i vec na zabici evo opet se napuni kao prije...i tako negdje do tete roze gdje se babe iskrcale i cekale 2ojku ili slicno...majke vam, sta trpate 7A ako mozete 3min cekat i ic na 2/6...

svaka cast soferu, ali ovo je postalo nepodnosljivo...koliko god obozavao kombinaciju SU240/fainsa stolice, od ovakve guzve mi se zgadilo...

pretpostavljam da su palentari opet na prigradu...

i da, kad je isao prema hostima (ili cicarijskoj, da ne uvrijedimo kolegu bokija ;D) iza njega 3min je isla prazna 7ica...

PREDIVNO, autotrolej!

Boki651

A 1 i 1a ponovno se voze skupa. ;D

Ruske

Citat: Shole  u Listopad 26, 2010, 00:15:36
Pa dajte više prebacite u grad taj 600

evo zelja ti se ostvarila, danas je na 7A...i nisam primjetio nekih izleta prigradskih busa na 7A...

Shole

Nije mi to želja nego mu je tamo mjesto. A onaj debilizam od 678 na 7A neću nikada shvatit.  Ako ga je već dao van na drugi dio prekidne (jer nije bilo ničeg drugog) onda ga je mogao dat drugdje, a tog drugog povuć na 7A.  Iz prigrada postoji miljon kombinacija jer svaki krug možeš mjenjat kola, a u gradu ga je mogao poslat na drugi dio prekidne trojke, ili povuć Conecta sa 3A, a ovog tamo ali to je već science fiction za naše prometnike.

shef

I čemu uopće veliki bus na 5a? Jest da drži ona olupina od 587, ali to je čisti gubitak vozila.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

Citat: shef  u Listopad 29, 2010, 20:31:18
I čemu uopće veliki bus na 5a? Jest da drži ona olupina od 587, ali to je čisti gubitak vozila.
nema ćać'nog malca raspoloživog

MAKI

a renault master bi bio dovoljen za tih par kilometara(ionako je već bio pa namoraju stalno Kaćamali bit)
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni