Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Shole

Bolji poznavatelji situacije u gradu će znat da je ovo što je sada važeće ustvari SUBOTNJI VOZNI RED  od pred nekoliko mjeseci.

tramvajac 92

Citat: ikar  u Travanj 19, 2011, 19:06:44
Ne pada opterećenje ovih 5 dana koliko po ljeti. Fakulteti nemaju praznike... Ispada da se samo školska djeca voze s busevima! A koliko se potroši na printanje novih voznih redova, knjiga smjena, tablice za dnevni raspored vozila pojedinih tablica vr + plastika...
Razumijem za vozni red na stajalištima da je novi. Ali mi nije jasno da se ne može spremiti lanjska tablica voznog reda?

Shole

Mora bit vani važeći na kojem piše datum 02.05.11.  Nemožeš dat van kao važeći neki od 10.01. ako je u međuvremenu bio neki drugi.  Tablice su iste, ali je razlika gore u onome:  važi od ...........

Klanaman

Samo se bezveze troši papir. Umjesto da samo sa korektorom prebrišu stari datum i napiše se novi. Čas posla.

ikar

Citat: Klanaman  u Travanj 19, 2011, 22:18:44
Samo se bezveze troši papir. Umjesto da samo sa korektorom prebrišu stari datum i napiše se novi. Čas posla.

Nemože to samo tako, to je ipak službeni dokument.

kico101

Referendumsko pitanje:
Tko je ZA da se KD Autotrolej ubuduće nazove, recimo ovako:
"KD Autotrolej, društvo za prijevoz školske djece"

Obrazloženje: Ako cijenjena Tehnologija smatra da se autobusima Autotroleja prijevoze samo osnovnoškolci i srednjoškolci, tada je "praznični" vr OK. Ako ne, tada se ovaj vr može jedino nazvati brukom i sramotom. Dakle, radni ljudi se ne voze autobusima ( oni koji se još voze, ubrzo će shvatiti da to nije dobra opcija ), studenti se ne voze autobusima, voze se , eventualno penzići, a za njih je ovaj vr dovoljan.

Vozni (ne) red gradskih linija, po standardu se sve više približava prigradskima. Još malo pa ćemo za Kastav imati više polazaka nego za Pećine ili Brašćine, ali to je ok, jer tamo žive ispravni putnici, a mi ostali smo jacine ovce.

Oprostite na ovom postu, ali gledajući ovo opće urušavanje JGP-a u Rijeci, više nemam volje u ovoj temi bilo što pisati.  ::|
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Neće biti redukcija, vozni red će se mjenjati jer se "navodno" smjene vraćaju na 6 sati 40 minuta.

jedan_019

Jel im nije bilo lakše za liniju 1 napraviti za sve dane u tjednu da se vozi po rasporedu za subotu. Gledam malo vozni red i vidim da su u nekim djelovima dana polasci preko tjedna rjeđi nego subotom  >hammer< >hammer< >hammer<

ikar

mivano

Ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru.
To je korak unatrag. Podsjeća me na 90-te kada smo znali viđati kojekakve "škartoce" s natpisima destinacije bez broja linije (to je čak bilo vidljivije od ovog danas). Što se ne može fino isprintati crnim slovima na uredskom printeru što nije neki trošak?

ikar

Gospodin N.M. je negdje oko Božića napravio na Delti popis tabela koje nedostaju (10/10a/14/32) i obečao da će doć nove kroz par dana. Prošlo već 100 i nešto dana, al tabela još nema, ko što vidimo iz priloženog...

Bitno da je stigla hrpa bočnih (male samo sa broj linije) za LINIJU 15!!!!!!!

;D

NP-549

http://kraljevica.info/kraljevica/hrvatska/blamaze-k.d.-autotroleja/

Nek se najprije obrate svom gradonačelniku Turini pa onda tek kometirat ostalo.   Ruku na srce, mogao je i Autotrolej malo bolje reagirat pa barem na Delti stavit pokoju obavjest da neće vozit autobusi 18:15 i 19:45 dok nema škole, a ne samo stavit zvjezdicu ili slovo pokraj broja te vožnje u stupcu voznog reda.  Bitno da su ostale one vožnje u 9:00 i 10:00 ujutro s kojima se voze samo proklete olupine od penzionera, radni narod ko šljivi.  Zanimljivo kako je i dandanas na Delti u glavnom ormariću za vozni red uredno izvješena obavijest, od pred jedno dvije godine, kako je linija 29 u 16:20 za Oštro produžena do Ožlaka, a ovo što je aktulalno to nije izvješeno  >hammer<

M.A.N. boy

dobro ja se necu upuštat u polemiku o gradonačelniku ali mi nije jasno zbog čeg su obadva polaska i 18.15 i 19.45 dobili slovo C tj ne prometuju kad nema nastave a to su busevi  koji su vozili cijelu godinu i  tako preko 12 godina, dobro ako je već kriza ili nesto trebali su mozda izbacit jednog a ne obadva jer su ljudi već navikli na te polaske.

ikar

Citat: M.A.N. boy  u Travanj 29, 2011, 20:18:31
dobro ja se necu upuštat u polemiku o gradonačelniku ali mi nije jasno zbog čeg su obadva polaska i 18.15 i 19.45 dobili slovo C tj ne prometuju kad nema nastave a to su busevi  koji su vozili cijelu godinu i  tako preko 12 godina, dobro ako je već kriza ili nesto trebali su mozda izbacit jednog a ne obadva jer su ljudi već navikli na te polaske.

Izbačena su dva i uveden je novi između njih 18.45 iz Rijeke i 20.30 iz Ožlaka.

M.A.N. boy

Da kolega Ikar, vidio sam. Ti si upućeniji pa ćeš me ispravit. Baš me zanima kako će se uklopiti. Jer ako je raspored polazaka točan (tj ako je onako kako stoji na službenim stranicam autotroleja) uštedjet će se na jednom polasku ali su probali uklopit taj bus tako da bude ujedno i zadnji za Rijeku (umjesto ovog u 21.00 iz ožlaka) al koliko vidim ne ide na Oštro. Dok je bus s polaskom u 19.30 iz Ožlaka bio zadnji koji je isao i na Oštro (19.45) i ljeti bi pokupio kupače koji su se vraćali doma,tako ako sad ovaj ne bude kupio ljude (a bude ih dosta, ko se vozio u tom busu zna) ispada da je zadnji bus za Rijeku sa Oštra u 16.05 Dobro ako nisam skroz upućen ispravite me,ali ako je već došlo do promjene po meni je logično da zadnji bus prolazi kroz sva mjesta na liniji. Recimo zadnji polazak iz Rijeke u 22.20 prolazi i kroz urinj i bakar, oštro pa do ožlaka. Tako bi trebalo i u povratku ovoga pošto će sad preko ljeta bit zadnji za Rijeku.