Severtrans Sombor

Autor lav, Prosinac 06, 2007, 19:05:38

tomo

i danas 209 u 14:15h za Sombor.... bus katastrofa, ali zato vozač za 5+, gospodin srednjih godina s naočalama, teški šaljivdžija  ;)

p.s. nisam znao da se stražnja vrata otvaraju u drugom desnom bunkeru...

mate

Gbr.213 danas u Vukovaru, cini se da je ova linija Sombor - Tenja/Osijek skracena do Vukovara ili je bus ostao u kvaru

tomo

Evo danas opet gbr.213 oko 14:30h u Osijeku u Vukovarskoj ulici vozi prema AK iz smjera Tenje.... Prvo je vozač malo gledao u čudu čemu fotkanje, a onda se nasmijao i svirnio par puta  ;) Bravo za gospodina za volanom!!  :)

daf

Severtrans kupio polovnog Diamonda exs Autobanat gb592 i dobio je standardnu semu u plavoj boji kao sto imaju Berkofi a gb401 a stigla je i nova Temsa HD metalik siva koja je bila izlozena na ovogodisnjem sajmu Beotruk u Beogradu pa ima malo vise opreme od standardne izvedbe dobila je gb408 i standardnu semu. I u narednih nekoliko dana treba da stigne nova Temsa Turmalin. U toku su pregovori sa Kulatransom o preuzimanju jos dve polovne Temse starosti do tri godine za koje je Severtrans bio zirant i otplatio posto je Kulatrans u blokadi duze vrijeme. Inace Severtransove buseve mozete naci u Zagrebu na kolodvoru svaki dan poslje podne poslje 18h posto rade svakodnevnu liniju Beograd-Zagreb sa polaskom u 11.30h i povratak Zagreb-Beograd-Bujanovac 22.15h u koperaciji sa Cazmom i Nisekspresom. A da jos da objasnim, gb213 koji je nedavno uslikan u Vukovaru nije bio u kvaru vec je granicni prelaz Bogojevo-Erdut bio zatvoren zbog radova na Srpskoj strani pa je linija Sombor-Vukovar-Osijek isla preko prelaza Bezdan-Batina u obrnutom smjeru preko Osijeka za Vukovar i kretala iz Vukovara preko Osijeka za Sombor. Oprostite ako sam bio malo dugacak ali rodjak mi radi u Severtransu pa uvijek imam svjeze informacije. pozdrav svima!

tomo

Citat: daf  u Svibanj 05, 2010, 22:30:53
Severtrans kupio polovnog Diamonda exs Autobanat gb592 i dobio je standardnu semu u plavoj boji kao sto imaju Berkofi a gb401 a stigla je i nova Temsa HD metalik siva koja je bila izlozena na ovogodisnjem sajmu Beotruk u Beogradu pa ima malo vise opreme od standardne izvedbe dobila je gb408 i standardnu semu. I u narednih nekoliko dana treba da stigne nova Temsa Turmalin. U toku su pregovori sa Kulatransom o preuzimanju jos dve polovne Temse starosti do tri godine za koje je Severtrans bio zirant i otplatio posto je Kulatrans u blokadi duze vrijeme. Inace Severtransove buseve mozete naci u Zagrebu na kolodvoru svaki dan poslje podne poslje 18h posto rade svakodnevnu liniju Beograd-Zagreb sa polaskom u 11.30h i povratak Zagreb-Beograd-Bujanovac 22.15h u koperaciji sa Cazmom i Nisekspresom. A da jos da objasnim, gb213 koji je nedavno uslikan u Vukovaru nije bio u kvaru vec je granicni prelaz Bogojevo-Erdut bio zatvoren zbog radova na Srpskoj strani pa je linija Sombor-Vukovar-Osijek isla preko prelaza Bezdan-Batina u obrnutom smjeru preko Osijeka za Vukovar i kretala iz Vukovara preko Osijeka za Sombor. Oprostite ako sam bio malo dugacak ali rodjak mi radi u Severtransu pa uvijek imam svjeze informacije. pozdrav svima!
Sve informacije su uvijek dobrodošle i nema veze napisao ti 3 riječi ili 103...  ;)

Shoffer 018

Ok su ljudi i vozni park nije loš,bez obzira na prozivke...S315 je odličan za rastojanje od 100 km...pozdrav svima u severtransu

jpv

evo te temse na liniji bgd-sombor

a iza nje sanos za apatin

peja

Citat: daf  u Svibanj 05, 2010, 22:30:53
a stigla je i nova Temsa HD metalik siva koja je bila izlozena na ovogodisnjem sajmu Beotruk u Beogradu pa ima malo vise opreme od standardne izvedbe dobila je gb408 i standardnu semu.
Na ovogodišnjem Beotrucku nije bila izložena ni jedna jedina Temsa ;)

daf

Severtrans je izgleda kupio ili na neki drugi nacin preuzeo Topolatrans iz Backe Topole koji je do sada bio u sastavu Autobanata. Svi autobusi koji su do sada nosili natpis Autobanata dobijaju logo Severtransa . A Severtrans preuzima i vozila od lizing kuca koja su bila oduzeta od Topole zbog neplacenih rata ali ih nece vracati u Topolu vec ostaju u Somboru , tako je vec u garazi u Somboru Berkof troosovinac i cetiri Temse a navodno treba stici i Diamond i jos dve Temse. medju vozacima se prica da ce Severtrans da posalje u Topolu nekoliko povisenih Sanosa tako da ce mo najvjerovatnije da ispratimo gb. 209 sa Osijecke linije. inace vec nekoliko dana na Topolinim linijama Subotica-Beograd i Backa Topola-Novi Sad vidjaju se autobusi i posade iz Sombora.

sboy

Tacno je da je "Severtrans" preuzeo lizing i gazdinstvo nad "Topolatrans"-om i to na dve godine i vidja se na pomenutim linijama Sanosi i jedan VDL Berkhof.Koliko sam cuo,firma "Severtrans" je postala za sada stabilna firma od kako je opet u rukama grada i nek tako ostane,sretno im bilo ;)

daf

Izgleda da gb 209 nece vise za Osijek. Vozac koji radi liniju Sombor-Osijek, zaduzio polovnog Irizara gb 154 koji je do sada najcesce radio liniju Sombor-Vrnjacka Banja a gb 209 ostaje u Somboru i radice u prigradu i cekati zasluzenu penziju .

doBUS

Citat: mansg313  u Listopad 02, 2009, 19:23:21
Evo ga i u Zagrebu...253

g.b.253 najbolji sanos u severtransu
ewooo severci prodaju svoje sanose
http://www.severtrans.rs/pdf/licitacija.pdf

mate

Gbr.154 danas na liniji Osijek/Tenja - Sombor

mate

Gbr.403 danas na liniji Sombor - Tenja/Osijek

mate

Danas Gbr.319 na liniji Sombor - Tenja/Osijek