MAN SG 220/SG 240 Avtomontaža

Autor Chago, Prosinac 27, 2008, 19:12:51

MAN truck bus

A jel su sa ručnim mjenjačem imali troje vrata, a automatici četvero? Ili nekak drukčije.

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Shole

Kakve veze imaju vrata i mjenjač.  Dobiješ ono šta naručiš.  Mi smo imali i automatika sa troja i ručnog sa četvera

MAN19464

Tako je, izraziš želju daš lovu i to dobiješ!

MAN truck bus

Dobro a kakva je kombinacija bila u ZG  thumbs byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Samo 3 automatic, 4 vrata. Svi drugi su bili ručni (3 i 4 vrata)
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

konkordsky

tri legendarna automatika s četiri vrata g.b. 121,597,598.  pivkan
NEMA PROBLEMA,POSTOJE SAMO RJEŠENJA!

Portos

Citat: konkordsky  u Travanj 27, 2016, 19:09:44
tri legendarna automatika s četiri vrata g.b. 121,597,598.  pivkan
121, 278 i 279

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Ivan

Citat: Portos  u Travanj 27, 2016, 19:51:53
121, 278 i 279
Da budemo precizniji, 597 598 >> 278 279 nakon premještaja svih dubravskih SG 220 u Podsused, poslije nego su došli Citari G u proljeće 2006. :)

konkordsky

Ivan

konkordsky

koji je ovo model, godište na 57 sekundi filma, vidi treća vrata?

često se mogao vidjeti na našim televizijama kod novinarskih javljanja iz Ljubljane.

Shole

Sjedi,  5 iz zalaganja.

Stvarno ovo nisam nikad primjetio do sad !!!!

smogovci.bbb2

Ovakav raspored prozora u prikolici su imali oni sa trojim vratima. Možda je ovaj bio prototip prije nego su prva vrata prikolice pomakli do harmonike. Ili su na ovog naknadno ugradili 4 vrata na prikolici. Ili je zaista postojao takav model buljo

smogovci.bbb2

Malo sam zastranio. Prvi prozor do harmonike u onim sa trojim vratima bio je uski a ovom je široki glavauzid good_boy

Ivan

Vidio sam par puta ovu varijantu u Lj... Mislim da se radilo o malo starijim primjercima.

Nije ih takvih bilo u Zg tako da su ovi postovi malo offtopic, koliko god zanimljivo bilo. :P :)