Autoturist Samobor – fotografije

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:23:54

415 ul

Jesu preko Slavonija busa stigli ili direkt iz Austrije

MAN464

Mislim da to postbus prodaje samo u paketu (mislim desetak buseva možda i više) znam da ih Šabija kupuje i preprodaje imaju oni portal svoj za prodaju ali nema nikakvih info na njemu samo za info da se javiš, dok kod npr DB-a imaš aukcije i možeš kupiti po 1 komad, bude svega, Dr Richard isto povremeno ima aukcije :)
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

415 ul

Isto kao i Blaguss, mozes kupit jedan a moze i vise, jer lions regio tri komada su kupili od SB

Majstor

Iz SB nastavak suradnje
Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

Dok ne vidimo Mercedese, ekipa iz Gorice - Intercityi 2050 i 2060. Također, viđen je i E6 Regio ;)
Prvi je išao za Pokupsko, drugi za Sušu.

415 ul

Danas sam u Jaski vidio integra prinovu, bio mi daleko za sliku

tramvajac 92

Jesu li možda Mercedesi troosovinci?  ;D
Ovaj vozi OŠ Šćitarjevo, prijevoz učenika.

415 ul

Ovaj je bio sa 2 osovine  ;D

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

415 ul

Sad imaju bolji prigradski vozni park nego Samoborcek

gorgoroth

Vrata Jadrana

Tomek

1. ZG-9963-FD je izgleda sprijeda imala sudar
2. ZG-4866-FT isto sprijeda je nešto rađeno i fali znak Setra
3., 4. ZG-4561-Hm izgleda uživo dobro osim straga gdje se vidi klasična boljka Setri trojki - hrđa
5. ZG-2277-EK djeluje dobro

Tomek

Danas iznenađenje na Črnomerec - Strmec - Samobor, 25 godina stara Setra S315HD. Motor joj zvuči zdravo, generalno bus čak i ok izgleda za svoje godine osim prednje maske gdje fali natpis Setra i zadnjeg desnog bočnog stakla kroz koje se uopće ne vidi i u kojem ima vode  ::|

audis4

9963 je imala mali udes u krugu firme
4866 je bila u bukvi oko kravarskog prije dvije godine

tramvajac 92

Samobor - Zagreb.