Autoturist Samobor – fotografije

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:23:54

mate

tramvajac 92

ZG 4388-FH je kupljen, i to je 3. Iveco Crossway, iznutra ima nekih sitnih razlika u odnosu na ostale (npr. nema TV). Svi imaju automatski VOITH mjenač s 4 brzine. Na karti piše da je gbr 252, pa je vjerojatno to zamjena sa starog G&Sa.

Interjer (7250)

travel0101

Meni osobno ljepši od MAN-a.

NP-549

S obzirom da je nedavno izašao, dok Regio broji skoro 10 godina red bi bio da je ljepši,  al baš mi se nešto ni ne čini.  Još uvijek su očiti obrisi Renault Aresa iz '92. ;)  O plastikama u unutrašnjosti da ne govorim.  Ergonomičnija je bila tabla u stojadinu od ovih glomaznih tvrdih dugmića bez signalne lampice.  Upališ maglenke i onda neznaš dal si ih upalio ili nisi WTF !?
S obzirom da je pristupačan cijenom onda mu možemo zanemariti nedostatke,  al bus definitivno nemože konkurirati Regiu, Trendlineru,  MB Intouru ili UL Setri po kvaliteti

tramvajac 92

Plastika unutra nije nekaj stvarno, kod ovoga su tipke za vrata s desne strane, pa ne mogu vidjeti jel ima lampica na ovoj verziji. Motor unutra je jako živahan, tako da je i to prednost, a s ovim redizajnom su napokon napravili zadnji kraj pa se stražnja svjetla puno bolje vide.

tramvajac 92

Petak, AKZ i Euroliner s automatik ZF getribom.

Majstor

Nije automatic vec Astronic 12 brzinski / nije se bas nesto pokazao stalno djecje bolesti s njim /
Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

Majstor

Zf automatic je automatski mjenjac sa lamelicama i hydro upravljanjem
Hidri dinamicki pretvarac momenta
Zf astronic je klasican zupcasti nesihronizirani mjenjac
Samo mi sudite pošteno !

martin

Zna čovik i gotovo, svaka čast hi
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

frukec

frukec

frukec

shef

Mislim da ovoga još nismo imali. BTW hvala našoj Čistoći što nam je grad a i prigrad napunila bajama za otpad tako da ih očekujte na svakoj fotografiji, pa tako i ovoj.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic