Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

talavizija

Da naši Korčulani ne čekaju setru 5ticu u 5misec dolaze 2ije

S-line

Tako je, ipak je u zamjeni...moja greška.
@talavizija mislim da si u pravu.
---Setra S317UL---

lussin

Po meni bi bilo logičnije da te dvije Setre 500 dobiju PJ Rijeka ili/i Zagreb

5AR

Od pred par dana 1113 ( ovaj je već mjesec - dva) i 1428 su u PJ Labin, 1412 u Gospiću, 1413 u Novom Vinodolskom, dok je 1456 ostao u Rijeci.
Navodno je još jedna S416GT-HD u dolasku.

Bari

1300 promjenio registraciju
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

Nova zapošljavanja i ulaganja u "Autotransu"


Autor: Josip Krmpotić Objavljeno: 22.02.2014 13:39

Gotovo nestvarno zvuči kad u Hrvatskoj spomenete ulaganja i zapošljavanja, no "Autotrans grupa", čiju osnovu čine "Autotrans Rijeka" i "App Požega", zaposlili su krajem siječnja na području Osječko-baranjske županije 45 radnika.

Posluju u deset hrvatskih županija, a povezuju osam jadranskih otoka. Počelo je preuzimanjem brige o novom kolodvoru u Osijeku, krenula je i turistička agencija, a Slavonija povezana sa Zagrebom, Istrom, otocima, Dalmacijom.

Novi veliki posao započeli su u siječnju, kada Autotrans grupa pokreće prijevoz 43 osnovne škole s područja Osječko-baranjske županije. Tada su zaposlili 45 novih radnika i sada na području Slavonije imaju 90 zaposlenih, doznajemo od člana Uprave Autotransa Igora Krmpotića. Prijevoz se obavlja s 80 autobusa koji slavonskom ravnicom godišnje prijeđu gotovo pet milijuna kilometara.

Cijela tvrtka zapošljava više od tisuću ljudi, dok vozni park broji 450 autobusa. Namjeravaju zapošljavati još radnika, a liberalizacije tržišta se, kažu, ne boje. Javlja Josip Krmpotić:

http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/nova-zaposljavanja-i-ulaganja-u-autotransu/43682/
KREPAT MA NE MOLAT !

lussin

Napokon da neki autobus u PJ Cres koji preko ljeta vozi Hotel da ima svrhu zimi. Već 4 dana za redom 1420 vozi školu Veli Lošinj

actros

prazni žepi
Riječani traže da im Hajduk plati prijevoz


Hrvatski nogometni klub "Hajduk" i riječki autoprijevoznik "Autotrans" nisu se uspjeli dogovoriti oko mirnog rješenja spora, odnosno nagodbe o plaćanju duga za prijevoz pionira, kadeta i prvog tima. O tome je na ročištu održanom na Parničnom odjelu Trgovačkog suda izvijestio odvjetnik "Autotransa".

"Hajduk" je usluge koristio u drugoj polovini 2012. godine. Riječki prijevoznik je sudu prošle godine podnio prijedlog za ovrhu nad "Hajdukom" zbog duga od 427 tisuća kuna.

U međuvremenu su "Hajduk" i "Autotrans" kompenzirali iznos od oko 64 tisuće kuna, pa riječka tvrtka sada potražuje 363 tisuće.

Stranke su radi pokušaja mirnog rješenja spora ranije tražile i dobile odgodu ročišta, i to u prosincu 2013. i u veljači ove godine, no kako nakon toga nagodba nije postignuta, sudska savjetnica Ana Misir Šarić je nakon dokaznog postupka zaključila glavnu raspravu i za travanj odredila ročište na kojem će objaviti presudu.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/238277/Rijeani-trae-da-im-Hajduk-plati-prijevoz.aspx

Tomek

#458
Citat: shef  u Ožujak 11, 2014, 12:05:01
Jeste li spremni za bombu iz riječke kuhinje? 

http://i.imgur.com/dX643ar.jpg

http://i.imgur.com/SbXyUsL.jpg
Meni osobno iako su i ovako lijepi bili bi još ljepši plavi pa sa ovim kockicama, ipak nam repka često igra u plavim dresovima :)

Bari

Sad više nisam siguran, 1402 ili 1403 viđen prije tjedan dana potpuno bijel bez naljepnica
KREPAT MA NE MOLAT !

talavizija

1402 i man KA reg  ce biti u shemi HNSa

tramvaj1910

#461
http://hns-cff.hr/news/4452/predstavljen-novi-dres-hrvatske-reprezentacije/

A ta gostujuća plava boja je čisto silovanje, nego .....bijeli autobus sa crvenim kockicama je perfekcija, sa plavom podlogom bi izgledao prekičasto.

Tomek



Evo bivšeg busa od repke, nisam čuo da je netko rekao za njega da je kičast ;)
Al o ukusima se ne raspravlja.

shef

U međuvremenu 1410 i 1438 odvezli vjernike Riječke nadbiskupije na hodočašće u Jordan. Nadam se da se bar dio puta ide zrakoplovom... ;D
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tomekk

Mislim da nije nitko napisao, u subotu na rijeckom korzu od 11 sati neka manifestacija, bit ce i nagradne igre, a vjerojatno budu i predstavljeni autobusi :)

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga