Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

mate

O ovom je vec bilo govora u novostima:

Citat:#‎AUTOTRANS‬ – SLUŽBENI PRIJEVOZNIK I SPONZOR HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE

U svom poslovanju koje traje više od 65 godina, Autotrans d.o.o. Rijeka prevozio je i sponzorirao brojne sportske klubove na području Rijeke, Primorsko-goranske županije i cijele Hrvatske.

Vrijedi spomenuti da se i danas u okviru Autotrans grupe koju čine Autotrans d.o.o., App Požega i Autopriievoz d.o.o .Otočac, prevozi više od stotinu sportskih klubova i saveza, poput HNK ,,Rijeka" i Hrvatskog košarkaškog saveza.

Nastavljajući tradiciju svoga senzibiliteta za razvoj sportskih aktivnosti, s velikim zadovoljstvom javljamo, da se u subotu , 15. ožujka 2014. godine, potpisuje ugovor o poslovnoj suradnji između Autotransa i Hrvatskog nogometnog saveza, kojim se utvrđuju uvjeti prijevoza i sponzorstvo A reprezentacije kao i svih ostalih skupina uključenih u HNS, a to su mlađe momčadi U-21, U-19 i U-17 kao i ženska A reprezentacija i mlađe skupine U-19 i U-17 te Futsal reprezentacija Hrvatske.

Autotrans se obvezuje, temeljem ugovora, staviti na raspolaganje najsuvremenije opremljene turističke autobuse iz svog voznog parka, a za ugovoreno sponzorstvo Hrvatski nogometni savez će ime i logotip Autotransa promovirati isticanjem u tiskanim medijima, u press centru na svim konferencijama za medije, na Internet stranicama HNS- a, na bannerima prilikom održavanja utakmica svih reprezentacija uključenih u HNS te drugim aktivnostima promocije.

Ugovor, kojim Autotrans postaje službeni autoprijevoznik svih nogometnih reprezentacija Hrvatske potpisat će predsjednik Uprave Autotransa, gospodin Zvonko Krmpotić i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, gospodin Davor Šuker.

Tom prigodom održat će se i prezentacija Autotransova novonabavljenog autobusa, koji je namijenjen prijevozu Hrvatske nogometne A reprezentacije, na Trgu 111. brigade HV-a u Rijeci kao i prezentacija programa prijevoza i turistička ponuda, Autotransove turističke agencije, a –travel.

Autobus marke Neoplan Starliner, kojim će se prevoziti Hrvatska nogometna A reprezentacija, visoke je turističke klase i svojom opremom, dizajnom i kvalitetama u potpunosti odgovara zahtjevnom tržištu, kako u domaćem tako i inozemnom prijevozu.

Treba istaknuti da je oslikan u bojama Hrvatske nogometne reprezentacije te će je uz još nekoliko Autotransovih autobusa ,,u kockicama" promovirati diljem, ali i izvan granica Lijepe naše.

Navedenom akvizicijom Autotrans grupa, koja danas zapošljava više od 1000 zaposlenika i broji više od 430 vozila, nastoji obogatiti i osuvremeniti svoj vozni park kako bi svojom kvalitetom vozila zadržala poziciju na vrhu ljestvice hrvatskih autobusnih prijevoznika.

izvor: Autotrans FB

Konj

Slažem se sa Šukerom. Bus je precrven a unutra nije nešto posebno. Mogli su barem nabaviti VIP class
sa još luksuznijim sjedalima i interijerom....

8) 8)

lussin


lussin

#468
Usput,jel itko zna koga je 1431 vozio u Lošinj/Cres?

Stanje u P.J. Cres

1050- zamjena Zagreb,škola 2,škola Cres
1217- Cres
1260- Povremeni prijevoz svaki put kad ga vidim
1264- Rijeka,zamjena Zagreb,Zagreb povratak,škola 1
1268- zamjena Rijeka,škola 1-2,škola Cres
1301- Zagreb povratak
1313- Cres
1316- Punta Križa
1321- Zagreb povratak,škola 1
1341- Rijeka,zamjena Zagreb
1343- Cres
1401- Zagreb
1404- škola Cres
1420- Rijeka,škola 2
1457- 1. vožnja Rijeka

Zaključak: PJ Cres očajnički treba jedan troosovinski bus tipa Setra S 317/417 UL-GT ili MAN Lion's Regio L,jer bi se tako ukinuo ili barem zamjenio s kombijem bus 2. Ali tko će slušati 12-godišnjaka s prosjekom 4.32


Pozega

Ova starudija od Setre gbr:1100 danas u Požegi na lokalu,nije valjda opet prebacivanje starudije u PŽ a oni kupili bar 50 novih autobusa u zadnje vrijeme!

http://img397.imageshack.us/img397/4576/img15977rz9.jpg

zlikowszky

Bit će sad raznoraznih komentara na izgled Starlinera za repku jerbo su ukusi različiti i to vrijedi poštovati.
Izvana poprilično dobro dizajnirana grafika. Što se tiče unutrašnjosti, ipak sam razočaran, jer očekivao sam 3 sjedala u redu i barem jedan separe na repu busa.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Shole

Očito na tržištu nema takvog, a novi košta ko Svetog Petra kajgana

ROAD

Pa iskreno nije ni enterijer nešto, ipak je to trebalo biti VIP vozilo.
NEOPLAN VIP CLASS

shef

Pa? Autotrans već kao što znate dugo vremena ima pravo VIP vozilo, ali ga nitko ne "šljivi" 5% i vozi neke lokale tipa Rijeka - Bribir ili "lijeve" linije tipa Zagreb - Pag. Valjda kod svih više pali vanjska pojava nego unutrašnja oprema.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Garage

Trebao je ATR otkupiti bus od Croatia busa ex ZG-1111-CB, malo ga preurediti i voila!

lussin

Malo kasnim ali ništa strašno. Slike od subote i nedjelje

1. dio
Predstavljanje 1458

Fora :)

Malo sprijeda

Ime

lussin


Shole

Citat: Garage  u Ožujak 18, 2014, 16:04:59
Trebao je ATR otkupiti bus od Croatia busa ex ZG-1111-CB, malo ga preurediti i voila!

Čuj ovog specijalca,  šta bi trebal s onom kanton napravit ?  Ono u Autotransu nebi vozilo ni lokal od Gospića do Otočca

Evo ti Autotransovog VIP vozila kojeg je TOMO detaljno uslikao iznutra.  Bus je "avion".  Al ko šta SHEF kaže,  to valjda nije to.  Mora bit šminka izvana, a Lion's Coach to valjda nije.


Citat: tomo  u Veljača 22, 2014, 13:47:11
1207











franky

Samo nama valjda.
Pola budeslige se vozi u MAN - u
Za repke neznam, ali svi ti busevi bundesligaški su hoteli naspram ovog MAN - a a da ne govorim Starlinera
Evo pogledajte sami :)

Shole

A di će se to naša reprezentacija vozit ?   od pizde do guzice.  Od nekog hotela do Maksimira,  eventualno 0.8 km po Čatežu......  Sigurno se neće u Neoplanu vozit iz Sao Paola u Manaus