Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

lussin

Citat:
Nakon fenomenalne pobjede protiv Istre 1961 3:1, golovima Jajala, Kramarića i Zeca, prvotimci HNK Rijeke sutra u ponedjeljak 20.listopada stižu u centar Rijeke, točnije na Trg 111. brigade HV – a, gdje će se družiti s fanovima i navijačima kluba.
Bit će to nastavak akcije HNK Rijeke kojom se promovira  linija novo dizajniranih  fan artikala te ostalih segmenata iz rada kluba. Ovaj put posebnu pozornost dobit će autobus s kojom momčadi HNK Rijeke putuje na gostovanja, a koji je ukrašen novim dizajnerskim rješenjem.
Početak akcije zakazan je za 10.45 sati promotivnom utakmicom Morčiča HNK Rijeke, a tada na Trg stižu i igrači prve ekipe.
Nakon prezentacije autobusa slijedi fotografiranje s igračima, potpisivanje autogram karti te razgledavanje autobusa.
U 11.30 sati na red dolaze članovi HNK Rijeke koji su u jučerašnjoj nagradoj igri organiziranoj preko Facebook stranice HNK Rijeke osvojili – promotivnu vožnju klupskim autobusom po centru grada.
Osim kratke vožnje – nagrađeni će dobiti i prigodne darove, a u samom autobusu očekuje ih i dodatno iznenađenje.
Nakon povratka autobusa na Trg, građani će ga  moći razgledavati sve do 13 sati.
Evo i popisa dobitnika nagrade igre. Toje 50 najbržih članova kluba koji su točno odgovorili na nagradno pitanje – koliko je pogodaka fenomenalni Andrej Kramarić postigao za Rijeku ove sezone MAX TV Prve lige u 11 nastupa. Točan odgovor bio je  nevjerojatnih – 14 pogadaka. 
http://nk-rijeka.hr/article/2014/10/19/ponedjeljak-rezerviran-za-druzenje-uz-novi-autobus

shef

Kao što je rečeno, danas je bila prezentacija 1442; bilo je dosta dječice, starijih i mlađih navijača (neki su preko FB dobili pravo na promo krug po gradu). Bus je inače godište 2007, uvoz Francuska, Euro 4. Zaštitari su priječili ulaz unutra, ali inače oprema je identična kao na 1458. E da, da ne zaboravim, farban je u svjetloplavo, ovo nije folija. Šteta.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Znači sad Rijeka ima i službeni bus. Znači li to da se on više neće koristiti za redovne linije?

shef

Ne, zašto? Pa vozi normalno linije kad nema "klupskih obaveza", isto kao i oba od reprezentacije.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Ne znam koliko je pametno ići u ZG, a pogotovo ST u bojama Rijeke.

NP-549

Vozi samo NK RIJEKU i lokal tu oko Rijeke.   Lupoglav,  Aerodrom, Rijeka-Novi, Rijeka-Baška

Tomek

Stvarno ne vidim problema u ZG sa tim busom, eventualno na dane kad je tekma oko Maksimira, al na kolodvoru sigurno ne.. Uostalom osim možda radikalnih BBB-a većina ekipe u ZG sa simpatijama gleda Rijeku i navija za nju u Europa ligi, kafići su redovno puni kad igra.

franky

Danas je vozio ZG, vidio sam ga na Ri kolodvoru stigao oko 21 i 20

NP-549

lussin

Piše na linku HKS, sad...
Inače navodno 1442 viđen da vozi pionire Rijeke II u Mali Lošinj

franky

1442 vozi za sve klupske potrebe, normalno s prednošću prve ekipe
Kako studiram u puli, kad sam tamo živim kraj stadiona. Neki dan su igrali kadeti i pioniri Rijeke protiv Istre, i došli su s 1442.
Razgovarao sam s šoletom koji je inace stari od jedne moje dobre frendice, pa mi je ispricao upravo to da ako nema obaveze sa seniorima vozi druge ekipe.

lussin

lussin

Benz Trans objavio oglas za prodaju Bračke specijalke 1235

actros

lussin