Autotrans - razno

Autor Tomek, Siječanj 13, 2009, 19:53:22

mate

A navodnoooo se priča da će se za zimske praznike put Ulma po Setre...e sad kakve to se ne zna

gorgoroth

Je li to moguće, nakon koliko godina nove

lussin

Pričekajmo da dođu, ako dođu. U Ulm se može ići po svašta, drugo da je Neu-Ulm...  ;D

lovac27

A što je s onih 7 Volva na struju za VG, jel se odustalo od njih?

Majstor

Stiglo par struja VDL ova u VG
Samo mi sudite pošteno !

gorgoroth

Možda pod iznenađenje spada ulazak u flixbus, najavljena je hrpa linija za Istru i Rijeku

Flixbus uvodi nove linije. Najviše ih se odnosi na povezivanje Rijeke i Istre sa sjevernim županijama

https://www.novilist.hr/novosti/hrvatska/flixbus-uvodi-nove-linije-najvise-ih-se-odnosi-na-povezivanje-rijeke-i-istre-sa-sjevernim-zupanijama/

lovac27

Citat: Majstor  u Studeni 16, 2025, 00:57:02Stiglo par struja VDL ova u VG
Koje su godišta,kad su stigli u Goricu i koliko ukupno će ih biti?

tramvajac 92

Što se tiče Flixbusa, ne vjerujem da bi Arriva (ne naša, ona koja je vlasnik naše) pristala na to. A Brioni su isto raskinuli suradnju s Flixbusom.

NP-549

Trans i Brioni idu ujedinjeno protiv Flixa

zlikowszky

Citat: NP-549  u Studeni 16, 2025, 10:53:32Trans i Brioni idu ujedinjeno protiv Flixa
I da još ČZM pa još neki snađu hrabrosti za taj zajednički nastup i izguraju zelenog nametnika....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Frik85

Citat: tramvajac 92  u Studeni 16, 2025, 10:46:18Što se tiče Flixbusa, ne vjerujem da bi Arriva (ne naša, ona koja je vlasnik naše) pristala na to. A Brioni su isto raskinuli suradnju s Flixbusom.
Nomago(SŽ) se davnih dana rastavil od Flixa i počel partnerstvo sa Blabla( SNCF)

Frik85

Citat: lussin  u Studeni 15, 2025, 21:29:29Pričekajmo da dođu, ako dođu. U Ulm se može ići po svašta, drugo da je Neu-Ulm...  ;D
pogodil si u nulo pod hitno jim trebajo vozila za javno uslugo na području Virovitičko-podravske županije,gde je došlo do žalbe.

gorgoroth

Tamo čazma ima prijevoz, kakve veze to ima sa atr-om

Majstor

Cazma izgubila
Isto tako i Sisačko moslavačku županiju izgubila Cazma
Samo mi sudite pošteno !

lovac27

Mogla bi i Slavonija Bus pod Arrivu da raskrste s Fliksom kad su u Gorici podvozari Arrive.