Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

smogovci.bbb2

Super. Sad se iz VG do av. Dubrovnik i obratno može besplatno voziti. Hvala Supernova  :)evil
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

tramvajac 92

5510-FF iznutra:

Očito opremljena više za prigradski prijevoz, ima displaye koji se ne koriste, centralno kontrolirano hlađenje/grijanje (znači nema da si sam zatvoriš ono iznad glave), zavjese i platformu za stajanje/kolica, gdje se mogu izvući pomoćna 2 sjedala. Prilično je udobna, samo ima jedan nedostatak, ZF nekad zna jako zacukati kad mjenja brzinu, inače sasvim ok bus.

sniff

Za Setru 3 jako lijepo izgleda iznutra ;)!

sniff

Koje međugradske linije vozi autoturist osim povremenih?

tamlover

Ne vozi ništa linijski izvan ZG županije.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

tramvajac 92

Pred neki dan sam naletio na Setru 319 UL (9963-FD). Kao što se moglo vidjeti sa slika, ima display, nije u upotrebi (ili ga nisu programirali za liniju Zagreb - Novaki - Rakitje - Samobor), uvoz je iz Španjolske (kad stisneš tipku stop piše parada solicitada, španjolski: zatraženo zaustavljanje), ZF getriba (D N R samo), prilično dobro ubrzanje, bez trzanja. Nema buscon, u upotrebi je almexica  ;D i dosta toga se klima unutra, pogotovu naprijed.

goranxxx

ta setra 319 je već 2 godine u firmi ;)
SETRA 417 HDH

tramvajac 92

Znam, al sam se tek pred par dana vozio u njoj.  ;)

Majstor

Jedan novi Iveco otišao na rad u NP Krka
Samo mi sudite pošteno !

Prometnikk

Postoje autobusi, a postoji Setra

goranxxx

A vidim neki Iveco kod velesajma sa oznakama autoskole zna ko kaj o tome
SETRA 417 HDH

Majstor

Prvi Iveco sa mehaničkim mjenjačem je iznajmljen auto školi Rotor
Samo mi sudite pošteno !

actros

C2

S315 UL ex Postbus Switzerland dobiva novu boju odnosno klasičnu Autoturist shemu (bijelo-roza), samo što su onaj crni dio kod zadnjeg stakla ostavili u crnoj boji.