Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

goranxxx

Citat: mansg313  u Studeni 29, 2008, 21:59:54
Citat: Tomek  u Studeni 29, 2008, 20:57:49
Postavljene su nove slike, izgleda strašno.. Taj izgleda više ne bude u promet  :'(
Poslao sam upit za sastanak sa gosp Francom u Utorak pa mozda maknem neki dio za sebe ;)
Nemre do Franjeka ni djelatnik Autoturista tek tako a kamoli školarac sa fotićem ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D
SETRA 417 HDH

hochdecker

Citat: goranxxx  u Prosinac 27, 2008, 21:06:03
Citat: mansg313  u Studeni 29, 2008, 21:59:54
Citat: Tomek  u Studeni 29, 2008, 20:57:49
Postavljene su nove slike, izgleda strašno.. Taj izgleda više ne bude u promet  :'(
Poslao sam upit za sastanak sa gosp Francom u Utorak pa mozda maknem neki dio za sebe ;)
Nemre do Franjeka ni djelatnik Autoturista tek tako a kamoli školarac sa fotićem ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D

Dobra............

manoplan

Evo što sam jutros uhvatio 200 metara zračne linije u zabačenoj ulici blizu Volvo servisa. Dva autoturistova Volva i jedan Volvo Merkavim  :). Jel na pomolu zamjena staro za novo?

Tomek

Prvi prema sjeveru je ZG-445-UI, a drugi do Merkavima je ZG-6695-AV. Sad je u Autoturistu ostao još samo ZG-871-RA..
Nadam se da će ova dva brzo naći novog vlasnika..

goranxxx

ajd molim te, ti i mansg313, hahaha, opet školarci sa fotićima, a kaj misliš kakav je to veliki prolem upasti u njihovo dvorište i napravit par fotki, a imate i kolege koji su na praksi u Samoborčeku i Autoturistu tak da do fotki nije teško al to da ste bili kod Franca to je bajka za malu djecu
SETRA 417 HDH

Slavuj

evo u petak je ovaj mercedes ostao u banani:

ovo iznad nije slika iskrivljena nego se tako bus jako nagnuo

goranxxx

A i Neoplan 3 osovinac nije u najboljem stanju, na slici se vidi da mu je otvoren jedan bočni bunker,m islim da se radi o webastu
SETRA 417 HDH

Slavuj

;D ;D ;D ma nije to nego su mu otvorili poklopac motora pa su spojili neku cijev na mercedes. vidiš da je naopako parkiran ;)

Tomek

Večeras senzacija, na autobusnom kolodvoru se pojavio Neoplan gb262 koji je bio gorio.. Ipak su ga sredili, dobro je ispoliran i sjaji se ko lud.

Slavuj

Danas sam u prolazu vidio u tamo kod city centra u volvo servisu, autoturistov novi volvo. Valjda nije nešto krepalo već.

hochdecker

Najnoviji BMC je dobio malo modificirani "look" što se tiče farbanja...

EuroTrakker

Da li je Autoturist u zadnjoj kupovini autobusa uzeo i Volvo 9700? Vidio sam u prolazu s boka novi Autorustitov bus i na zadnjem kraju mislio da sam vidio dosta velike brojke 9700
Pozdrav iz 53nje

erobuss

Citat: EuroTrakker  u Veljača 23, 2009, 19:43:05
Da li je Autoturist u zadnjoj kupovini autobusa uzeo i Volvo 9700? Vidio sam u prolazu s boka novi Autorustitov bus i na zadnjem kraju mislio da sam vidio dosta velike brojke 9700

Nije zgorega ponekad otvoriti i 'Slike'
http://autobusi.org/index.php?option=com_smf&Itemid=34&topic=414.165

EuroTrakker

Moja greška. Znam da se pričalo o Merka... nešto pa sam valjda preskočio taj dio.
Pozdrav iz 53nje

Tomek

Večeras u Samoboru viđen Mercedes Benz O345 gbr229 novo obojan u žutu Autoturistovu boju. Izgleda barem meni lijepo. gbr227 i 228 također viđeni i oni su još uvijek zeleni.