Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

zlikowszky

Ima već nekoliko puta da sam u Velikom Trgovišću vidio Autoturistov BMC, i nikako mi nije biloo jsano zašto se stalno pojavljuje. Nekidan sam uspio krajičkom oka uhvatiti da mu na tabli piše Zagreb-Pregrada. Jel to oni voze CB liniju? Malo mi je sumnjivo jer je tabla bila tipično Autoturistova, žuta s tamnim slovima. I osim toga CB nije išao kroz Veliko Trgovišće. Zna netko više?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

hochdecker

Da nije MORH ??? Jel se radi o Beldeu ili Probusu?

zlikowszky

Mislim da je Probus, ali viđao sam i MAN SU. I meni je palo na pamet da bi čak bio i MORH, ali koliko znam, MORH nema nikakav "kapitalni objekt" u Pregradi. Ajde raspitaj se malo, pa nam prišapni kaj je to.

zlikowszky

Definitivno je ZG-Pregrada. Oko 15:30 ide kroz Veliko Trgovišće, ali interesantno, od Trgovišća dalje prema Tuhlju ne ide kumrovečkim autoputem već u Trgovišću skreće lijevo na staru cestu kroz Družilovec i Dubrovčan, a na tabli mu piše i Velika Horvatska.

Scarface

Vozio se u petak njihovim MAN Lion's Top Coach R08, troosovincem sa 59 sjedala. Neudoban i prije svega tijesan, mi koji smo preko 1,80m nemamo uopće mjesta za noge. Glavno da je utrpat što više sjedala u bus pa šta bude  ::|

zagorec

Citat: zlikowszky  u Travanj 16, 2012, 18:05:52
Mislim da je Probus, ali viđao sam i MAN SU. I meni je palo na pamet da bi čak bio i MORH, ali koliko znam, MORH nema nikakav "kapitalni objekt" u Pregradi. Ajde raspitaj se malo, pa nam prišapni kaj je to.

Taj probus vozi hrvatske ceste Zagreb-Velika Horvatska-Pregrada

Scarface

Vidim da voze za Arenu odnedavno, jedan njihov Man Lions classic ima Areninu reklamu.

tomekk

Znamo i imamo čak i sliku.Samo treba otvorit pravu temu i pogledat  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tramvajac 92

Od kad je prijevoz za Arenu preuzeo Autoturist, linija je dobila nekoliko stanica (konkretno Savski most i Savska), i vozi primjereniji bus Classic Ü, s manuelnim 6 stupanjskim mjenjačem i motorom od 310 ks te klimom. Bus ima standardna prigradska MAN sjedala koja se mogu spustiti (iako to baš i nije najnužnija stvar na ovakvoj liniji. Sve u svemu ova linija je promjenom prijevoznika profitirala, iako vozači vjerojatno baš nisu sretni jer su vožnje na knap, ako ima sreće ima i 5 minutnu pauzu.

Shole

Tomek

Presečki, Marcopolo 10-199 je bio najčešće i imao naljepnice Arenacentra.

hochdecker

hochdecker

S415GTHD dobila standardnu shemu, isto kao i npr 9700.

Majstor

Stigla prinova sa 20 000 km 2013.g.Setra S415 GT HD
Samo mi sudite pošteno !

tomekk

Nije GT HD nego HD, no ima krovnu klimu, sive je boje  :)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga