Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

415 ul

Uvoz je iz Francuske, mislim da veca nosivost

Doki21

Ili ima više sjedala nego što bi trebala imat,jer francuzi vole natrpat više sjedala nego ostali...

gorgoroth

Crvene tablice se zbog nosivosti dobivaju

audis4

Sjedala su vađena iz zg 4988 ia i zg 4989 ia zbog licence za školsku djecu francuzi su natrpali..

lovac27

Koliko je  bus123 smjesteno u garazi u Velikoj Gorici?

Portos

Sinoć nešto iza 20h po autocesti Zagreb-Bregana šlepan je MAN Lion's Intercity ZG-2050-IE. Vukao ga je kamion sandučar tamno žute boje. Sišli su sa autoceste u Sv.Nedelji i produžili prema Samoboru.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

sniff

Toliko o rashodu  :) Čak i djeluje malo bolje

Majstor

U rashodu su Man A13"Rosses" i 209 Sl223
Ostalo još klapa kako tako
Samo mi sudite pošteno !

415 ul

Majstor

Je sve su ludi kupili samo jedan sprinter
Samo mi sudite pošteno !

415 ul

Rekao njihov vozac da bi trebalo nesto stici, eh sada vidjet ćemo, ocito zupan nije uplatio lovu za javnu uslugu ;D

tramvajac 92

Citat: 415 ul  u Travanj 28, 2022, 22:24:32
Sad imaju bolji prigradski vozni park nego Samoborcek
S jedne strane da, s druge strane ne. Samoborček dovlači jeftine Setre 315 NF, koje završe u rashodu čim je neki veći kvar, i njihova najveća prednost je da su niskopodne. Autoturist, s druge strane je doveo 5x MAN Intercity i izbacio skoro sve MAN SL223, što je svakako korak naprijed. Vjerojatno će sad kad krenu i ovi Mercedesi era SL223 završiti u potpunosti. No, pravi pomak bi bio da se dovedu LE autobusi. Stepenice i bunkeri na lokalu stvarno nisu potrebni. Ima svakavih autobusa na oglasima, samo treba probrati one koji neće biti potrošna roba.

421

Citat: tramvajac 92  u Travanj 29, 2022, 09:21:12
pravi pomak bi bio da se dovedu LE autobusi.
Zašto misliš da su LE  bus123 bolji od niskopodnih?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Majstor

Ali LE neće moći otići do Krka ili Crikvenice na dnevno kupanje a Integro hoće
Tu je kvaka
Samo mi sudite pošteno !

415 ul

Da, zbog toga skoro i uzimaju integro, regio, intercity, ti busevi su idealni za takve voznje