Europska izložba pasa u Zagrebu: 8.-10.lipnja

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 18:37:48

Tomek

Danas smo Ivan i ja malo prošetali po istočnom parkiralištu ZG. velesajma na kojem je bilo 30-ak autobusa u vrijeme kad smo mi došli večinom prijevoznika sa sjevera i istoka Europe.
Ako ne znate, u Zagrebu se održava Europska izložba pasa na kojoj je izloženo preko deset i pol tisuća pasa.
Izložba traje do sutra pa još stignete posjetiti i vjerojatno uloviti mnogo autobusa jer æe sutra svi kretati kući na dalek put.

Autobusi su svi danas bili više - manje stari, za neke bi se moglo reæi krntije, ali veæina u dobrom stanju(bilo je rijetkih za Hrvatske prilike primjeraka). Naravno, u dosta tih autobusa su osim ljudi došli i psi, tako da su neki i preuređeni.

Troosovinski Neoplan Transliner iz Finske

Troosovinska Scania, isto došla iz Finske

Berkhof iz Rusije

Starije verzija Renaulta Iliade iz Francuske

Volvo 9900

Setra S 216 HDH

Stari Cityliner, Setrica S315HD,još jedan Cityliner, Irisbus Iliade, Skyliner

Pogled s druge strane + stara Bova Futura

Tamno-plavi i tamno-crveni Skyliner - oba ne baš novijih godišta

Setra S215HD, nešto èudno i Neoplan Euroliner

Dva Neoplana i Bova Futura

Za ljubitelje Citroena  :D (Portos...)

Naveèer viðena i Setra S431DT ATP-a Vojvodine pred velesajmom.

To je to za danas, alergije me ubijaju, pa baš nisam raspoložen za šetanje. Mislio sam da će barem malo proći, pa sam otišao sa Ivanom na autobusni kolodvor nasnifati se ispušnim plinovima i malo je bilo bolje, ali čim sam krenuo doma opet užas  :'(
Sad razmišljam da odem u garažu, zapalim auto i udišem iz auspuha, ali vjerojatno to i nije najpametnija ideja  ;D

Evo još dva autobusa koji su bili zbog ove izložbe u Zagrebu:

Golubićeva Setra S 215 HD

I Setra S 431 DT od ATP-a Vojvodina