Autoprevoz, Banja Luka

Autor lav, Prosinac 07, 2007, 20:37:09

arsenal

S 315 GT-HD u Lepetanima, linija Banja Luka - Herceg Novi.

Berlingo

Rijeka,3.09. ujutro. E tu me vec nostalgija lovi kad se sjetim vremena prije 20 i vise godina. Vjecno popunjeni autobusi, uvijek nedostajalo mijesta. Prije praznika 1.05. ili 29.11. po 20 autobusa su vozili za Banja Luku. Naravno, vozili su Banjalucani zaposleni u ATR-u. A pogledajte danas. Ide li uopce ATR tamo?

tomo

Ja nijednom nisam vidio ATR na toj liniji...

ist

Čisto sumnjam da bi im se isplatilo ić. A i da imaju još puno zaposlenih Banjalučana

Boki651

Citat: Berlingo  u Rujan 05, 2010, 00:09:10
Rijeka,3.09. ujutro. E tu me vec nostalgija lovi kad se sjetim vremena prije 20 i vise godina. Vjecno popunjeni autobusi, uvijek nedostajalo mijesta. Prije praznika 1.05. ili 29.11. po 20 autobusa su vozili za Banja Luku. Naravno, vozili su Banjalucani zaposleni u ATR-u. A pogledajte danas. Ide li uopce ATR tamo?

Ne ide, išao samo prilikom prve uspostave te linije (nakon rata), dok nije bila prozvana sezonskom. Sada svaku večer iz Rijeke u 22:30 ide Autoprevozov bus, iz Banja Luke u 22h, iako nakartama piše kooperacija Autotrans-Autoprevoz.
I to će sada brzo prestati, jer je evo već 9. mjesec.

Tijekom ostatka godine ostaje samo kooperacija Pepeks- Labud trans, na liniji Pula-Prijedor.

Berlingo

Evo mog prisjecanja na tu liniju. Dakle prije rata i jednima i drugima definitivno najisplatljivija linija i vjecno popunjena. Dosao nesretni rat i prekid linije. Bilo je ukradenih autobusa od ATR-a, jedan je cak pronadjen u Budimpesti prilikom uspostave linije Rijeka-Budimpesta (skuhao sve Nikola- zvani Antena). Poslje rata linija zazivjela. Slobodan dan bila je srijeda. Dakle iz Rijeke u 22.30. PON Autoprevoz,UTO Autotrans, CET Autoprevoz,PET Autotrans, SUB Autoprevoz, NED Autotrans. Kad su Banjalucani prvi put dosli u Rijeku nakon rata neko im je sprejom isarao bus. Neznam gdje su odmarali, ali cini mi se da sam vidio kukasti kriz. To je sve sta znam i cega se sjecam i uopce pojma nisam imao da je to sad sezonska. Da, i prije rata svaki dan od ATR-a Rovinj-Banja Luka i od Slavnika Umag isto tako Umag-Banja Luka.

Berlingo

Citat: ist  u Rujan 06, 2010, 01:40:00
Čisto sumnjam da bi im se isplatilo ić. A i da imaju još puno zaposlenih Banjalučana
Za zaposlene Banjalucane u ATR-u stvarno nemam pojma, ali da ih u Rijeci ima to jako dobro znam, pogotovo u mojem dijelu grada. Nije javna tajna da s bivsim Trolejovcem koji se u Rijeci navozio 31 godinu i sad je u penziji popijem ponekad pivu. Ime nije vazno, zaduzio je novog 465. O Boze, kad je to bilo.

busfan

Citat: Boki651  u Rujan 06, 2010, 20:25:40

Ne ide, išao samo prilikom prve uspostave te linije (nakon rata), dok nije bila prozvana sezonskom. Sada svaku večer iz Rijeke u 22:30 ide Autoprevozov bus, iz Banja Luke u 22h, iako nakartama piše kooperacija Autotrans-Autoprevoz.

Tijekom ostatka godine ostaje samo kooperacija Pepeks- Labud trans, na liniji Pula-Prijedor.

OT, ali dugo nisam vidjao Autotrans ni za Tuzlu iako je kooperant, prije su znali ici 315GT-HD i 404RHD, ali ne pamtim kad sam ih vidio? Da li ih ja slucano nikad ne vidim ili ne idu vise ???

mate

Citat: busfan  u Rujan 07, 2010, 15:42:45
Citat: Boki651  u Rujan 06, 2010, 20:25:40

OT, ali dugo nisam vidjao Autotrans ni za Tuzlu iako je kooperant, prije su znali ici 315GT-HD i 404RHD, ali ne pamtim kad sam ih vidio? Da li ih ja slucano nikad ne vidim ili ne idu vise ???

Tu si u pravu malo cu samo ja jos  o-0, ATR je tu takoder uz CB kooperant, ali samo sada voze Transturist, Pepex i Salinea, i CB (iako i oni sve rijeđe idu za Tuzlu)

mmarko

mmarko

boris

Citat: ist  u Rujan 04, 2009, 20:20:44
Citat: doBUS  u Rujan 04, 2009, 16:05:32
Citat: ist  u Rujan 04, 2009, 10:42:11
Zna li netko koja je marka ovaj minibus? Viđao sam ga po Livnu na relaciji Banja Luka-Livno, a sada ga šalju na sezonsku Prijedor-Dubrovnik. Čak sam jednom i vidio marku, ali sam zaboravio  ::|

Obično šalju setre na Prijedor-Dubrovnik. Livno-Banja Luka drže u kooperaciji s Koletom, ta linija ne ide na Kupres, nego na Glamoč. Mislim da istom trasom ide i ova Prijedor-Dubrovnik, ali nisam siguran

Neznam stvarno kako tatav autobus mogu poslati na tako dugu liniju ???
Ima slab motor neznam kako se mogao popeti uz Kupres, ???

Liniju Prijedor-Dubrovnik održava prevoz-golub sa svojom setrom s 215hd. Bus se ne gasi stalno vozi.

mate

Temsa danas u Sl.Brodu, dovezla kosarkase Igokee iz Aleksandrovca

mmarko