ex Contus Zadar

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 14:05:58

malerica

http://www.slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/57844/Default.aspx

Eto klupko se polako odmotava......čini se da je igra bila da se ljude lažno okrivljuje za krađe, kako bi se pravdalo nevraćanje duga vjerovnicima.

Dolijali Tereza i Jago.....

Žao mi je samo vozača koji rintali i tu firmu nosili na leđima čitavo vrijeme.....

kamion man

E, ti stvarno pričaš gluposti. Contus u dobra vremena davao je svojim putnicima i bombone i maramice, a i vrećice pa nisi morao rigati ni u torbu, niti u ruke. Također u ta dobra vremena, kupovalo se nove autobuse, Mercedese i to ne turske nego original njemačke, dakle teško da su mogli biti neudobni. Iako je cijena bila najveća ipak su ljudi iz nekog razloga putovali s njima.

malerica

Ključna riječ je dobra STARA vremena......nekad bilo sad se spominjalo. U međuvremenu im je kvaliteta drastično srozana.

navi

Tomek

Zadarsko dite

ivan-x

Ma u ovoj državi ima pun k**** Contusa, koji su se bogatili na tuđim leđima, šta je sa Larusom?

Slavuj

Koliko firmi propada u ovo doba recesije,žalosno. a sto me vise zalosti je to da firmu vode ljudi koji ne vole svoj posao. moj san je jednog dana imati svoju prijevoznicku tvrtku i makar imao 2 autobusa ali ce biti najbolji.  nadam se da cu ostvoriti svoj cilj i otvoriti tvrtku i bit ce najbolja u RH

haki

Možda ga uspiju vratit jer nije jedina firma kojoj se to dogodilo pa su se vratili samo pod drugim nazivom ili u stečaju

ivan-x

Kad netko umre onda mu nema lijeka, nemože oživjeti.

hochdecker

Btw. tko se to "pali" na koncesije Contusa???

goranxxx

Citat: hochdecker  u Srpanj 03, 2009, 17:44:30
Možda Božo Grgurić, Vipdriver dao na forum slike novih turističkih pa se možda  Samoborček ogrebe za pokoju liniju
SETRA 417 HDH

mate

Citat: goranxxx  u Srpanj 03, 2009, 20:40:15
Citat: hochdecker  u Srpanj 03, 2009, 17:44:30
Možda Božo Grgurić, Vipdriver dao na forum slike novih turističkih pa se možda  Samoborček ogrebe za pokoju liniju

Nesto sam cuo i price da bi i Čazmatrans mogao dobiti koncesiju za liniju ZG - ZD (cini mi se da je to Contusov polazak u 14 h iz Zagreba)...

Tomek

Jučer navečer liniju koju je inače vozio Contus koja navečer kreće iz Zagreba vozio Čazmatrans, MAN Lion's Star I. generacije gbr486.

kuba

Citat: Tomek  u Srpanj 03, 2009, 21:56:51
Jučer navečer liniju koju je inače vozio Contus koja navečer kreće iz Zagreba vozio Čazmatrans, MAN Lion's Star I. generacije gbr486.
a u koliko sati, ja sam bio od 19 do 20:10 na kolodvoru pa nisam ništa vidio, aha jedino ako nije išao sa perona 206???