MAN Lion's City ('09)

Autor kekobus, Veljača 09, 2009, 09:02:12

Ivan

Citat: buSHunter795  u Ožujak 24, 2009, 16:22:18
Danas je 458 vozio liniju 223 sa normalnim displayjem-samo što mu je ostalo 'A' desno.
Vozio je i jedan liniju 228 sa normalnim displayjem.
Čudim se da rade displayi :D
Super... Samo nije mi jasno kojom sad logikom 223 treba bus sa 310 konja, mislio sam da će čekati plinaše za nju, ali eto, na neke linije jednostavno odmah uvijek moraju ići novi...

conecto

Citat: Ivan  u Ožujak 24, 2009, 20:58:47
Citat: buSHunter795  u Ožujak 24, 2009, 16:22:18
Danas je 458 vozio liniju 223 sa normalnim displayjem-samo što mu je ostalo 'A' desno.
Vozio je i jedan liniju 228 sa normalnim displayjem.
Čudim se da rade displayi :D
Super... Samo nije mi jasno kojom sad logikom 223 treba bus sa 310 konja, mislio sam da će čekati plinaše za nju, ali eto, na neke linije jednostavno odmah uvijek moraju ići novi...

To ti u APD trenutno ide nekom inercijom Citara, a bez ikakve logike....
...jer nema gazde koji nekaj kuži...
...kaj oni znaju o snazi i okretnom momentu (iako imaju diplome)...
...pa tako i novi Citari G voze razbacani, jedan na 212, jedan na 210, jedan na 269...
...bez nekakvog pregleda tko ih zapravo vozi, ali u pravilu uvijek vozač D-kategorije...
...ko i onaj "Tvoj" kaj stalno vozi u dvojci....
...al ko ga j..e, ionako dolazi 200 i kusur novih buseva...
...kad neće oni, ići će zamjenski busevi...
...jer ima ZG para...
...i uz ove friške dolazi još 40 potkovanih (bez ABS ili ASR, ali s SDP) novih vozača (naravno D-kat)...

Oj, Ivane, pobratime mio, i Ti se svačim zamaraš...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

t4

Sad sam na povratku doma vidio oko 22h u Dubravi nešto u daljini MANoliko za Trnovčicu, al ne znam koji gb.

mansg313

Inaće tamo gdje je donedavno u APD stajao rashod sad stoje novi MAN-ovi :)

Ivan

Citat: mansg313  u Ožujak 25, 2009, 12:18:39
Inaće tamo gdje je donedavno u APD stajao rashod sad stoje novi MAN-ovi :)
Zaključili smo to već prije par dana...

konkordsky

Citat: STIB  u Ožujak 23, 2009, 08:04:46
Citat: Ivan  u Ožujak 22, 2009, 20:38:50Malo sam možda pod dojmom, ali trenutno ne mogu zamisliti bolji gradski bus. :)
I ja sam jutros imao prilike isprobati vožnju u jednom (453). Slažem se da je tih, miriši po novom, malo preglasno se oglašava zahtjev za zaustavljanjem, ali ono što mi je prilično pokvarilo dojam ne odnosi se toliko na autobus koliko na ZET.
Vidio sam tri, ni na jednom nije radio displej kako spada:
453 na 202 - VOZAČKA ŠKOLA ::|
454 na 202 - Školski prijevoz ::|
457 na 228 - ništa  ::|

glavno da su oni pod pravim garažnim brojem(istina ne sviđa mi se što nije na sredini kao u APP,ali bože moj bitniji je g.b.) ostalo će se lako rješavati u hodu.
NEMA PROBLEMA,POSTOJE SAMO RJEŠENJA!

t4

Prrrrrrrrr :) :) :)

Vozih se danas u njemu. Zbilja jako kvalitetan autobus. Dvored sjedala sa svake strane, prolaz je uži ali ne smeta. Motor je jak i nije bučan, turbo se lijepo čuje. Nisam osjetio grbe, inače sam se vozio na toj liniji kad je bio Citaro i čini mi se da se Citaro bolje strese. I manje se ovaj naginje u zavojima. Ljudi se više manje dive autobusu, samo se pitaju tko će to platiti ;) Minus su treća vrata na senzor, pa je bus stajao na svakoj stanici poduže vrijeme. Ja bih izbacio ta vrata na senzore i samootvaranje i samozatvaranje. Ak je nekad vozač mogao otvarati sva, može i sada kad vozi automatik. Sve u svemu, jako kvalitetan autobus.

Edit:

Ivan1983

Hmmm....pitam se pitam ko li je danas vozio DUBEC-TRNOVČICA????? ;D ;)

conecto

Displeji se izgleda polako dovode u red iako ih ima još neispravnih!
Inače bus s 310 KS danas vozio i liniju 231.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

kriticar

Danas viđena tri nova u Radničkoj.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

STIB

I na liniji 238 je danas bio novi MAN. GB ću znati tek kad skinem sliku iz fotića.  ;)
EDIT: Bio je 461:

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

STIB

I još dvije slike s vrha Srebrnjaka (453):

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Daniel

Fakat je lijep ovaj bus , nemogu se nagledati slika!
Inače sam ljubitelj mercedesa , najviše O405 , al tak bi želio da je ZET  nabavio bar jedan Lion City zglobni!

Ivan

Dosad još nisam slao slike dubravskih novih MAN-ova, pa evo onda na ovoj temi tri slike...

Btw., prva i treća slika ukazuju na nešto, nadam se da možete svi prepoznati... :)

MAN fan

Ovo mi nije jasno na prvoj slici. na 454 radi displej a fura tablu ??? ??? ???