MAN Lion's City ('09)

Autor kekobus, Veljača 09, 2009, 09:02:12

Daniel

Danas novi MAN lion's city na 107
gb,4xx  ,pamćenje me baš ne služi u zadnje vrijeme , a na slici se teško vidi
u drugom smjeru vidi se O305 G gb 705 isto na 107

buSHunter795

Danas viđen iz APD kako izlazi s natpisom linije 225

457
ZG 5895-DV
:D

Portos

Citat: Daniel  u Ožujak 20, 2009, 18:01:53
Danas novi MAN lion's city na 107
gb,4xx  ,pamćenje me baš ne služi u zadnje vrijeme , a na slici se teško vidi
u drugom smjeru vidi se O305 G gb 705 isto na 107
458, ja ga također vidio na 107. Na 201 sinoć na Kaptolu g.b. 451. Niti jednom MAN-u iz APD koje sam vidio jučer displayi nisu radili kako treba ::|

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

MAN fan

Na gb302 je stavljeno novo staklo i sada je u funkciji 8)

Ivan

Eto, sada kada sam se provozao već u desetak komada mogu reći da sam još više pod dojmom... Toliko tiho i mirno voze da mi se par puta učinilo da se vozim u međugradskom busu ;D, prvi put sam u životu doživio da se bus na Graberje penje u trećoj brzini, estetski i završnom obradom su besprijekorni (a oni sa kromiranim logom su još impresivniji), nisam vidio još ništa čemu bih prigovorio, i mislim da je ovo teško nadmašiti, najiskrenije rečeno, još kad sam se u prvom vozio došlo mi je da plačem od sreće. ;D

Malo sam možda pod dojmom, ali trenutno ne mogu zamisliti bolji gradski bus. :)

STIB

Citat: Ivan  u Ožujak 22, 2009, 20:38:50Malo sam možda pod dojmom, ali trenutno ne mogu zamisliti bolji gradski bus. :)
I ja sam jutros imao prilike isprobati vožnju u jednom (453). Slažem se da je tih, miriši po novom, malo preglasno se oglašava zahtjev za zaustavljanjem, ali ono što mi je prilično pokvarilo dojam ne odnosi se toliko na autobus koliko na ZET.
Vidio sam tri, ni na jednom nije radio displej kako spada:
453 na 202 - VOZAČKA ŠKOLA ::|
454 na 202 - Školski prijevoz ::|
457 na 228 - ništa  ::|

Ovaj zadnji je inače u 7:15 stajao na Sveticama, iza njega servisni kombi, u njemu i oko njega majstori, hrpa ljudi izvan njega - na kraju je nekako krenuo, mislim 10 ili 15 minuta nakon svog vremena.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

conecto

Jel vozi na 226? (Tamo sam ja večeras)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

buSHunter795

Ivan

Citat: STIB  u Ožujak 23, 2009, 08:04:46
... ali ono što mi je prilično pokvarilo dojam ne odnosi se toliko na autobus koliko na ZET.
Vidio sam tri, ni na jednom nije radio displej kako spada:
...
Nisam siguran je li kriv samo ZET, mislilm da bi ih MAN servis trebao osposobiti prije pokreta, samo Dubravi je valjda pojačanje trebalo odmah pa još nisu sređeni... No, opet kažem, glupo mi ipak je da su takvi pušteni... ::|

STIB

Citat: conecto  u Ožujak 23, 2009, 08:21:58
Jel vozi na 226? (Tamo sam ja večeras)
Nisam vidio, na 203 i 227 su bili Citari, a i drugi bus na liniji 228 je isto bio "vražićak" (666)
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

igor 409

459 na 225. Maloprije je prošao po av dubrava prema Sesvetama.

421

Citat: Ivan  u Ožujak 22, 2009, 20:38:50
Eto, sada kada sam se provozao već u desetak komada mogu reći da sam još više pod dojmom... Toliko tiho i mirno voze da mi se par puta učinilo da se vozim u međugradskom busu ;D, prvi put sam u životu doživio da se bus na Graberje penje u trećoj brzini, estetski i završnom obradom su besprijekorni (a oni sa kromiranim logom su još impresivniji), nisam vidio još ništa čemu bih prigovorio, i mislim da je ovo teško nadmašiti, najiskrenije rečeno, još kad sam se u prvom vozio došlo mi je da plačem od sreće. ;D

Malo sam možda pod dojmom, ali trenutno ne mogu zamisliti bolji gradski bus. :)

Konjica zadovoljavajuća,ali nije idealan!
Između prvih i drugih vrata preuski prolaz,nasloni za ruke trećeg reda preklopni,stepenice nasuprot trećih vrata s oštrim rubovima....
Prednji peron previše otvoren i bez zaštite te rukohvata- putnik direktno na vjetrobranu i zaklanja pogled na desni retrovizor.
Vozačko okruženje  spartansko.
Odličan unutrašnji dvodijelni ,podešavajući retrovizor.
Fakat si pod dojmom...
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ivan

Danas sam u APD vidio 462...

Dakle već dvanaest komada, a još nijednog nisam vidio u prometu sa normalnim natpisom na displeju ::|, još je i dobro da je barem nekima samo crno... ::|

conecto

Citat: Ivan  u Ožujak 23, 2009, 22:39:07
Danas sam u APD vidio 462...

Dakle već dvanaest komada, a još nijednog nisam vidio u prometu sa normalnim natpisom na displeju ::|, još je i dobro da je barem nekima samo crno... ::|

Danas je jedan (naravno, treba ga odmah razbit) vozio na 227 i displej je normalno radio
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

buSHunter795

Danas je 458 vozio liniju 223 sa normalnim displayjem-samo što mu je ostalo 'A' desno.
Vozio je i jedan liniju 228 sa normalnim displayjem.
Čudim se da rade displayi :D