MAN Lion's City ('09)

Autor kekobus, Veljača 09, 2009, 09:02:12

STIB

Novi bus i (relativno) novi tramvaj:
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Ivan1983

18.04.2009

Mjesto okršaja:okretište linije 128(Lukšići)

Vrijeme okršaja:rano ujutro

Bus:g.br 321

Oštečenje na busu:zadnja desna lampa

Kolega koji je vozio bus prije mene,vožnjom unatrag zapeo je busom na kontejner za odlaganje starog papira i tako oštetio zadnju lampu

Daniel

Danas se vozio na 201 i otraga pošarane stolice i kaoguma zakeljena na kameru da se ništ ne vidi!
Toliko o tim kamerama da će spriječiti šaranje  >:(

mansg313

Citat: Daniel  u Travanj 25, 2009, 20:05:25
Danas se vozio na 201 i otraga pošarane stolice i kaoguma zakeljena na kameru da se ništ ne vidi!
Toliko o tim kamerama da će spriječiti šaranje  >:(
I na gb 311,307,301 te 302 su zašarane zadnje stolice toliko o kamerama :-X

Tomek

U MAN Importeru danas vidio cca 5 plavih Lion's Cityja, no iznenađenje je jedan bijeli koji će vjerojatno služiti kao rezervni.

421

Jučer u APD viđena 3 nova.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

buSHunter795

Danas su novi gb474 na 231 i  gb475 na 232-ali sam ga vidio kad je išo natrag u APD

t4

Kote se oni u Dubravi... lijepo....

GB 454, ne radi display, a prije je:  ???

STIB

Izgleda da tom 454 displej ne radi samo kad ide prema Kvatriću.
I odredište Kaptol i odredište Kozjak obično lijepo piše  ???
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

bugi

danas na liniji 263 man novi g.br 471 zadnja vrata su na dvoje tri stanice nisu htjela zatvorit.pricam o zadnjim vratima.a na zadnjim vratima su se svi ljudi bili pomaknuli.i na kraju je soferu popizdili i nakon dva tri puta stajanja po 5  min da se vrata zatvore.ugasio bus ponovno ga upalio i isao rucno zatvarat vrata.ja mislim da je stavr do vozaca.novi busevi su to ali im sigurno niko ne pokazuje kako se treba baratat sa novim tehnologijama.vidio sam sofera postiskavao je te gumbe za zadnja vrata ko idiot i ona ne rweagiraju.ocigledno ima neka caka za zatvaranje zadnjih vrata.i na kraju je bus vozio sa 200 min zakasnjenjem

troosovinac

zadnja vrata triba malo ubrzat da se brže zatvaraju i onda neće bit problema!
bela lađa

bugi

bas to ja mislim.ali mislim da fali malo zraka u sistemu za zatvaranje.

zoki.man.fan

Citat: bugi  u Travanj 30, 2009, 14:59:22
.ja mislim da je stavr do vozaca.novi busevi su to ali im sigurno niko ne pokazuje kako se treba baratat sa novim tehnologijama.vidio sam sofera postiskavao je te gumbe za zadnja vrata ko idiot i ona ne rweagiraju.ocigledno ima neka caka za zatvaranje zadnjih vrata.i na kraju je bus vozio sa 200 min zakasnjenjem

u vratima mema ništa specijalno....nove tehnologije 0. u vratima zna štekati sigurnosni šalter(kad vrata naiđu na opterečenje stanu)....a ono malo elektronike šta ima u njima ne odradi ako se šalter nije vratio ili vrata nisu odpištala do kraja. brzinu vrata je vrlo lako regulirati sa vijkom na cilindru....al za to treba malo živaca i strpljenja. 
znalo je biti dosta problema, bar kod sisačkih manova čim su došli, elektronika ne shvati da je bus stao odnosno da je stanična upaljena  i ne dozvoli otvaranje vrata...a znalo se dogoditi da vrata zablokiraju i dovoljno je bilo samo ispustiti zrak i ona prorade.. ???

citat bugi: "ali mislim da fali malo zraka u sistemu za zatvaranje"
zračni sistem vrata odrađuje i  kada u sistemu kočnica nema dovoljno zraka da otpuste....

a što se tiče  stiskanja tastera vrata...možda on šteka a vrata potpuno ispravna. ;D

maky

Ma ko je takvom dao da upire botune za otvaranje vrata. Kao prvo i osnovno, ništa ne ide na silu, tako da to šta je rukom išao zatvorit je najgluplje šta je u tom trenutku mogao. Jedino što je trebao je otvoriti poklopac iznad vrata i malo se poigrati vijkom na cilindru za otvaranje/zatvaranje vrata.

Jedino ovo ne stoji ako je stvarno neki problem sa elektronikom...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.