Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

Man lion's coach

Pa kakve to veze ima, svaki neobody ima nesto zalijepljeno, samo se negdje sa vana ne primjeti, a negdje ne, ali primjeti se iznutra  ::|

elvis

aaaaa pa naravno da je bitna,da ova folija ne stoji tu onda bi staklo nilo prozirno i onda bi se pisalo na forumu da ovaj Neoplan nema foliju,a da bi tu trebalo nesto staviti da vozacu sunce ne przi direktno u glavu ;)

aaaaa

elvis

Nedavno im je Starlinerov mjenjac otkazao u Turskoj,pa su tamo odmah kupili drugi

Man lion's coach

Svaka cast automehanicarima, koji su ga radili za 40 sati....  ;)

Man lion's coach

Ja mislim da bi i autoprevoz trebalo staviti u znacajnije prevozike, mislim da to zasluzuju, a evo i zasto

1)Imaju svoju stanicu vrijednu nekoliko miliona...
2)Imaju jako dobar vozni park...
3)Imaju svoju garazu koja isto tako vrijedi nekih 1-2 miliona marka...
4)Imaju dobre linije...
....

amar

sve to stoji, ali nemaju zainteresovanost na forumu, slabo slika i diskusije ... :S ...

elvis

Citat: balja  u Svibanj 29, 2010, 22:18:27
Ja mislim da bi i autoprevoz trebalo staviti u znacajnije prevozike, mislim da to zasluzuju, a evo i zasto

1)Imaju svoju stanicu vrijednu nekoliko miliona...
2)Imaju jako dobar vozni park...
3)Imaju svoju garazu koja isto tako vrijedi nekih 1-2 miliona marka...
4)Imaju dobre linije...
....

Ima ovdje dosta prevoznika sa istim ili slicnim karakteristikama pa opet nisu izdvojeni,to sto su neki izdvojeni ne znaci da su ostali manje vrijedni ili slabiji od izdvojenih ;)

Man lion's coach

kk, ali mislim da su jaci od nekih sto vec jesu u toj skupini, mislim da se na ulazu u BiH podforum trebaju predstaviti sto bolji prevoznici, sa sto boljim voznim parkom, linijama i uslovima rada ;), sto se tice hercegovine mislim da su najjace firme globtour, autoherc i autoprevoz-bus mostar...

elvis

damir050

Elvise jel ovo imao  Saobracajni udes , Vidi se da je prednji dio mijenjan

Man lion's coach

ja za nesrecu neznam, ali meni se cini da je ovaj imao kao nekakve palme po sebi i da su ga prefarbali...

elvis

Citat: damir050  u Lipanj 12, 2010, 19:06:58
Elvise jel ovo imao  Saobracajni udes , Vidi se da je prednji dio mijenjan

Sta je mjenjano na njemu sve,konkretno koji dijelovi?

Man lion's coach

mozda misli na masku..

elvis

U zadnje vrijeme sve cesce ostaju u kvaru,a to za promjenjene dijelove zamolit cu da damir050 da odgovor,on ipak najbolje vidi...