Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

Paško

Pozdrav vozaču ovog Lion's Stara (g.b. 226, T66-T-968, ex 895-M-482) koji je uživao u svom sladoledu. ;D
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Neobody Transliner (g.b. 216, T66-T-970, vjerojatno ex 154-T-497)

Paško

mate

A evo i Gbr.227 sinoc na liniji Capljina - Zagreb

Man lion's coach

Sad imaju pune ruke posla, cak im fali autobusa, jedan im bus u Madjarskoj, mislim gbr 218, a 219 u Makedoniji .. Na liniji Split - Sarajevo morali su iznajmiti 2 autobusa od Promet Makarska .. a na redovnim linijama im ide po nekoliko autobusa .. Vecinom na udarnim 15:00 i 18:15 iz Mostara .. I iz Sarajeva 15:30 i 18:00 ..

elvis

I pored svih tih vanrednih i bis voznji momci iz APB-a se ne mogu pohvaliti ni uspjesnim krajem stare niti sretnim pocetkom nove godine

-sivi MAN imao udes izmedju Konjica i Sarajeva (Osenik)
-ISUZU gb.221 sletio sa ceste negdje na liniji Čapljina-Zagreb
-Starlineru uletio balvan kroz sajbu

-jedan Isuzu vec par dana pokvaren na Bradini
-prema informacijama kojima raspolazem taj isti dan u Hadzicima im se zapalio MAN top coach,vozaci su uspjeli ugasiti pozar ali i on je lezao tu par dana

elvis

Neobody Transliner izgleda svjeze lakiran,uslikan jutros u Konjicu,a otisao prema Sarajevu...reg.oznake:154-T-496

Man lion's coach

Neoplan stvarno lijepo uradjen .. elvise nije rijec o manu nego o jednom neoplanu mislim da je gbr 212 sto je imao udes .. Stete na busu je bilo jako malo, ugl dan poslije je bio na cesti .. Par sekundi prije je se isprijecila cisterna na putu .. vozac je pokusao stati ali je samo proklizao.. i na osobnom automobilu je pricinjena manja materijalna steta, jer se samo naslonio na njega...

elvis

Kondukter je pricao mom prijatelju da su taj auto ispred bas razvalili,bio neki SUV Mercedes navodno star 2 mjeseca...

Man lion's coach

odosmo mi OT .. ali eto ML mercedes star 2 godine, vozio ga je gazda firme AVIS Gracanica .. Na automobilu uopste nije bilo puno stete, nastradala mu samo guma sto stoji na vratima i branik, sto je normalno inace, sve je rijeseno za pola sata .. policija napravila uvidjaj, i autobus i automobil su krenuli dalje...

elvis

Ne znam,samo sam prenio ono sto je kondukter pricao,a znas li gdje im je Top Coach i koliko na njemu ima stete??

Man lion's coach

Za to pojma nemam ni da se upalio :-/

elvis

Paško

Isuzu g.b. 225 danas u Splitu na liniji Split-Omiš-Makarska-Drvenik-Zaostrog-Gradac-Ploče-Čapljina-Mostar-Jablanica-Konjic-Sarajevo

elvis

Slikano 2004.god. u Stocu,tada je APB pokusavao slomiti Bregavu i preuzeti njihov posao