Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

Man lion's coach

Da, Elvise malo sam zbunjen bio, neko mi je bratu rekao da je kilometraza u tog jednog mana 148.000 km i ima jedan Man sa takvom kilometrazom u Sejarija samo je taj bijele boje sa crnim ratkapama .. Kasnije mi brat govori da je sive boje, pa me dosta zbunilo..
To bi dakle bila ova 2 Mana:
http://www.sejari.co.rs/proizvodi/detaljno/103-Polovan_MAN_R07_2006_%28501%29
http://www.sejari.co.rs/proizvodi/detaljno/77-Polovan_MAN_Lion%C2%B4s_Coach_A13_%28393%29

elvis

Da da,upravo ta 2,jos uvijek su u Blazuju parkirani..

Man lion's coach

Ponovo otvaraju linije Mostar-Opličići-Mostar.

elvis

Na sve nacine pokusavaju uraditi ono sto je pokusao Mirsad Kuko prije 7 godina

Man lion's coach

Sigurno i ne bi oni ovo radili da ih nisu na ovo natjerali Autoherc i Globtour. Kazu da su ove dvije firme poslale neke zahtjeve.

elvis

Ma pusti ti to,Autoherc  poslao zahtjeve a APB puca direktno na polaske od Bregave,u svakom njihovom redu voznje moze se prepoznati po jedan od Bregave,sto federalni sto kantonalni...

Man lion's coach

Nadam se da ce uspijeti postignuti dogovor na obostrano zadovoljstvo :)

elvis

Rat je vec obecan direktoru APB-a ako nastavi sa svojim teroristickim ponasanjem...

A zaboravio sam prenijeti jedan info,i nije neka novost,vise uobicajeno za APB,negdje oko Makarske Neobody sa gb. 212 je navodno imao ulogu grtalice,tako da je ovih dana u remontnom zavodu u Mostaru na peglanju limarije

a i prinova MAN LC 1.generacije je vec negdje ocesan u prednjem lijevom uglu pa su nesto mrljali sprejom >hammer<

Man lion's coach

Evo jedne od 2 prinove kod njih, slikano u Španiji. Man LC godina proizvodnje 2006. prva registracija 2007. Radjen za Njemacko trziste i ima dosta opreme..

mate

Tomek

Večeras još jedna žrtva ZG rotora, jedan od njihovih Isuzua se zaletio u auto straga, na busu štetu nisam vidio, al auto je straga dosta razbijen.

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

Man lion's coach

Nadam se samo da nema ozlijedjenih, a stetu je vrlo lahko sanirati.

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

5AR