Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

Man lion's coach

Vidim da mi je nesto poznato, ali nisam bio siguran..

amar

za takve stvari i jest forum ;) da se sazna sto vise o autobusima i mjestima na koje prevoze ;)

MB 0302

Citat: elvis  u Prosinac 22, 2009, 15:03:49
PROFA ocigledno je da o Neoplanima nemas pojma,pa bih te zamolio da ne uzurpiras barem rad BiH podforuma,postedi nas,a ovaj autobus ima motor MAN od 460 KS i originalne cetvrtaste farove koje mu je fabrika projektovala i ugradila.
I kako to ti znas da ta firma u Njemackoj ima samo MB-motore a prvo si rekao da je autobus od firme iz Hrvatske?

Za aaaaa:nema tu nista da fali,taj dio se ljudi moji lakira crnom bojom

Izvinite me decki kakav je to bus ,sa tak jakim motorom??
Mal pratim forum.

elvis

Brujao bi i ti da te stisnu na 2500 obrtaja

aaaaa

ma cini mi se da je kod njega MAN motor koji je inace malo bucniji nego MB ...i ja sam ga vidio par puta i nisam primjetio da je nesto posebno bucan. Sve u granicama

Man lion's coach

Evo nesto i od mene....

damir050

ja se divim ovim mehanicarima u bih  koji odrzavaju  buseve to je za  svaku pohvalu

elvis

Citat: PROFA  u Prosinac 22, 2009, 10:10:32
Citat: aaaaa  u Prosinac 22, 2009, 08:17:27
Citat: elvis  u Prosinac 21, 2009, 22:26:48
Autobus je uvezen iz Njemacke,godiste 98-99. ne znam tacno,sve na njemu je originalno i ne fali mu nikakva plastika >:(

Elvise nedostaje mu plastika oko farova tj lajsna a autobus izgleda odlično i čini mi se da ima MAN-ov ili Scania motor nisam siguran. Samo sam siguran da nije MB
Ova firma u Njemackoj ima samo MB-motore,a NEOPLAN sa ovim farovima cetvrtastim nema ni jedan MAN motor!

Evo rece PROFA da ova firma ima samo MB motore,i da nijedan Neoplan sa cetvrtastim farovima nema MAN motor,ispod cu postaviti link jednog autobusa koji je danas objavljen za prodaju,imate galeriju slika pa nek mi par znalaca kaze koji motor je na slici ovog Neoplana,jel redni MAN-ov sa 6 klipova,ili V8 od MB-a?

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=127504241&pageNumber=3&scopeId=B&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Bus&segment=Truck&minFirstRegistrationDate=2000-01-01&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&daysAfterCreation=1&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&grossPrice=false&customerIdsAsString=&tabNumber=2

max

Ovaj cityliner takodje MAN motor 420PS.                                                                                                                                          http://i626.photobucket.com/albums/tt342/atlantida_01/DSC00452.gif

aaaaa

Zbog lupetanja gluposti PROFA je davno banovan i nema ga vise na forumu. Necemo ga valjda "uzimati za ozbiljno" :) :) :)

Majstor

Profa !  Učiti i samo učiti !!!
Naravno i Ki-tours-ov Neoplan ima Man motor i tisuće drugih takvih
Samo mi sudite pošteno !

inspektor Maska

jedna informacija iz ove firme,za relaciju Mostar-Sarajevo i nazad kondukter ima topli obrok u iznosu 7 KM,a vozac 9 KM,dok im je prije bio 18 KM,prosjek ako gledamo preduzeca koja voze na toj relaciji je negdje oko 15 KM...uglavnom potrose topli obrok i ostanu gladni

Druga info je da na svim linijama na koje moze ici ide sam vozac,bez konduktera,dok prije nije bio takav slucaj
Izgleda dobro Sejari zavrnuo slavinu

The_Dubster

Citat: inspektor Maska  u Ožujak 06, 2010, 23:58:33
jedna informacija iz ove firme,za relaciju Mostar-Sarajevo i nazad kondukter ima topli obrok u iznosu 7 KM,a vozac 9 KM,dok im je prije bio 18 KM,prosjek ako gledamo preduzeca koja voze na toj relaciji je negdje oko 15 KM...uglavnom potrose topli obrok i ostanu gladni

Druga info je da na svim linijama na koje moze ici ide sam vozac,bez konduktera,dok prije nije bio takav slucaj

pa taman kupi pola kile pite, i ostane mu sa kiselu/sok/jogurt ;D

nema recesija svagdje ::|

aaaaa

Citat: The_Dubster  u Ožujak 07, 2010, 16:20:06
Citat: inspektor Maska  u Ožujak 06, 2010, 23:58:33

pa taman kupi pola kile pite, i ostane mu sa kiselu/sok/jogurt ;D

nema recesija svagdje ::|

Ma razumijem ja to . Ima recesije iako ja nesto nisam primjetio manji broj putnika u vozilima sada nego prije  godinu dvije. Ja mislim da nema recesije privatnici bi je izmislili da bi imali opravdanje za izrabljivanje i guljenje radnika

The_Dubster

Citat: aaaaa  u Ožujak 07, 2010, 17:45:47

Ma razumijem ja to . Ima recesije iako ja nesto nisam primjetio manji broj putnika u vozilima sada nego prije  godinu dvije. Ja mislim da nema recesije privatnici bi je izmislili da bi imali opravdanje za izrabljivanje i guljenje radnika

doduše ima i toga, al opet gledajmo pozitivnu stranu - oni bar imaju to, još ako je redovno.... neki nemaju ni toliko a rade 10 sati dnevno, 6 dana u sedmici, iz mjeseca u mjesec....