Ćićko Commerce, Tomislavgrad/Srđani

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:27:51

klimama

Livno-Rujani

klimama

Sređivanje pred polazak na liniju Livno-Rujani.

Posebno izdanje karata za livanjske studente u Zagrebu.
foto: ZKLS

Citat:KARTE se mogu kupiti u S.D. "Cvjetno naselje", paviljon 4, soba S20. Kontakt broj 091/1352064  za dogovor oko vremena; S.D. "Stjepan Radić – Sava", paviljon 2, soba 13. Kontakt broj 092/2247338 za dogovor oko vremena.

PRAVO NA SUFINANCIRANI PRIJEVOZ imaju svi članovi Zagrebačkog kluba livanjskih studenata, s iskaznicom, a prilikom kupnje prve karte potrebno je priložiti kopiju osobne iskaznice i xice.

U prodaji su isključivo povratne karte po cijeni od 130 kuna.

Za sva pitanja, obratite se na mail zkls.livno@gmail.com,  ili na neki od navedenih brojeva.

klimama

Vozi liniju Livno-Tušnica

Tomek

Jučer u Vukovaru sveprisutni Euroliner/3

Tomek

Zanimljivo da ju već prodaje, ipak je to najnoviji autobus u voznom parku!

ROAD

I meni je čudno zašto je prodaje, a navodno bi trebala stići S417 HDH.
NEOPLAN VIP CLASS

martin

S 415 GT HD je vracena jer su imali dosta problema i kvarova snjom,a m mjesto nje dolazi S 417 HDH,a kod ovog trgovca se nasla jer je on MARTIN GERBER ovlasteni zastupnik   i trgovac Setre...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

IKAS

Citat: martin  u Prosinac 18, 2012, 20:01:14
S 415 GT HD je vracena jer su imali dosta problema i kvarova snjom,a m mjesto nje dolazi S 417 HDH,a kod ovog trgovca se nasla jer je on MARTIN GERBER ovlasteni zastupnik   i trgovac Setre...

nije martin,nego Walter  good_boy

Brišnik

ja sam je sreo pred karavnkom kad su je vracali a ja msm da je stigla 417 ili bi trebala brzo uskoro

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

klimama

Nakon livanjskih i duvanjski studenti će moći s Ćićkom putovati jeftinije do Zagreba. Povratnu kartu, koja je do sada koštala 64,5 maraka, sufinancirat će Općina Tomislavgrad s 30 maraka, a Ćićko commerce će dati dodatni popust od 4,5 maraka, tako da će sada cijena povratne karte na relaciji Tg-Zg za studente s prebivalištem na području Općine Tomislavgrad iznositi 30 maraka (nešto manje od 120 kuna). Studenti će moći kupiti 4 karte po povoljnijoj cijeni u jednoj akademskoj godini, a kako bi mogli iskoristiti ovu pogodnost morat će se učlaniti u Udrugu Duvnjaka Zagreb, ako već nisu članovi.

ROAD

Pred polazak za Istanbul:

A i prinova je nedavno vozila negdje:

Slike su od Turističke agencije VTA Travnik.
NEOPLAN VIP CLASS

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic