Darojković promet, Dugo Selo

Autor erobuss, Listopad 09, 2008, 17:52:35

shef

Evo je ponovno blizu nekadašnjem domu, ovaj put sa novim dekoracijama:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

mate

frukec

Tomek

Danas viđen u njihovoj garaža bijeli Neoplan Cityliner N116 ZG-6782-FA, vjerojatno novost, jel zna netko otkud je kupljen?
Zatim dvije Setrice i jedan Merđo

Setra S315HDH koja je dobila ZG rege i novost ispred nje, Volvo 9700/3S kakve ima i Globtour

Evo gdje se vide tablice koje su DA

5AR

Majstor

Ex ATI, Stubaki pa ga MB Auto iznajmljivao sa poslom i Zg
Sad je valjda tu
Samo mi sudite pošteno !

sibencan

Eurobus AV 120

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

davor_DS

je volvo je njihov. dovezen je jos krajem 10 mjeseca. motor na sredini, zf automatika i 330ks, a na satu je sada otprilike 966000km

tomekk

Citat: Tomek  u Siječanj 06, 2014, 21:21:06
Setra S315HDH koja je dobila ZG rege i novost ispred nje, Volvo 9700/3S kakve ima i Globtour

Ako dobro vidim, ovaj je niži nego Globtourovi, a i slabiji je pošto je davor napisao 330ks (vjerojatno 339).
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

davor_DS

14,7 dugačak i 3,725 visok, imao je i rampu na srednjim vratima za invalide ali je ona uklonjena. ja sam isao po njega sa Smiljanom u njemacku . dosta je očuvan. naprijed ima dvije stepenice na vratima i onda mu se pod polako počinje dizati. jedino što nevoli vidjeti brdo

tomekk

Jesi siguran za ovu visinu od 3,72 m?Konkretno me muče ova zadnja vrata i ovi zatvoreni otvori na stražnjem kraju koji su viši od donje linije stakla-Uz to i lajsne na bunkerima nisu konstantne nego su na zadnjem više...Ovo bi trebao biti Carrus 9700S, znači niži od H verzije (3,61) i HD (3,73).Možda griješim, al mislim da nije tolko visok...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

davor_DS

neću reći 100% siguran, ali taj sam podatak pročitao iz prometne jer sam ga dužio i vozio od kad je došao pa do božića. ali i kad smo ga uspoređivali sa setrom 317 iste su visine.

shef

Jeste li vi sigurni za Neoplana troosovinca od Stubaki prijevoz...naime danas je ponovno izašao oglas i Stubaki ga prodaju, navodno sa poslom u ZG...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic