cijene najma autobusa

Autor nasmijana, Veljača 18, 2009, 12:42:38

nasmijana

Dobar dan svima od novog forumasa!
Inace ne spadam u ovu ekipu, ali sam nasla ovaj portal i odlican forum :-) i procitala dosta toga, a imam jedno pitanje pa se nadam da ce netko znati odgovoriti :)
Zanima me kako se krecu cijene najma autobusa (za 50 ljudi) i to recimo za 3-dnevno putovanje? Nasla sam na netu ali dosta slabo (samo na 2-3 stranice) i ispada da se cijene okvirno krecu od 6 do 7.60 kn po kilometrazi) ali uz to se placa i najam busa po danu (oko 250 eura, kak sam nasla), zar ne?
Znam da se dodaje toj cijeni osim PDV, cestarina i troskovi za vozaca (spavanje i klopa za vozaca).
ili se pak varam? Imam neka imena u igri, ali da znam unaprijed bolje pregovarati  :)
Hvala unaprijed :)

Tlimfocit

sve ti ovisi kako se dogovoriš s prijevoznikom...naravno cijena varira o starosti i kvaliteti busa kao i o vremenu kad ga unajmljuješ (npr. skuplje je za vrijeme turističke sezone i sl.)....
uvijek imaš izbor između manjih lokalnih prijevoznika i većih autobusnih kompanija....moraš imat na umu i plaćanje cestarine i parkinga za bus...moja preporuka (iz skromnog iskustva s unajmljivanjem buseva do sad) je da sve ugovoriš prije: dakle da pošalješ prijevozniku toćan plan puta sa svim zaustavljanjima i kažeš mu da ti odredi točnu cijenu sa SVIM UKLJUČENIM....ali ako nemaš točan plan puta tj. neznaš hoće li biti nekakvih skretanja s puta onda dogovoriš cijenu po kilometru ali tu moraš biti veoma pažljiva što i kako ugovaraš....
ako želiš napiši ovdje ili pošalji na private message ili email gdje misliš ići i odakle si pa ti možda mogu dati neku korisniju sugestiju....relativno sam dobro upućen u najam buseva pa ti možda bude korisno....

alibaba

Zanima me unajmljivanje busa za potrebe djece sportaša 2 dana Zagreb - Makarska. Ima li tko neku preporuku za povoljnog iznajmljivača?

bole2610

dajte nekakav kontakt u mail