ARZ (Autobusna radionica Zagreb)

Autor Portos, Prosinac 08, 2007, 18:36:54

zag

Nadam se da će popraviti prozor kod vozača koji je stalno "fućkao" pri većim brzinama byeg

lussin

S obzirom u kojem stanju mi se čini šasija, jedini radovi bi ovdje mogli biti oni sa brenerom

EUROBUSZG

Zar su ti stari lionsi iz 2006 toliko pouzdani da ih idu i dalje remontovati?

Mercedes bus

Citat: EUROBUSZG  u Listopad 25, 2024, 08:48:54Zar su ti stari lionsi iz 2006 toliko pouzdani da ih idu i dalje remontovati?
U boljem su stanju nego većina autobusa

tramvajac 92

Citelisi su praktički dali svoje. To je minus 20 solo buseva. Ajde, došlo je 7 hibrida, to je onda minus 13. Krpa(lo) se sa školskima koliko ide, ali svejedno fali preveć autobusa. Plus računaj da će do kraja godine ziher biti još koji solo rashod. Stanje nije dobro.

Stilben426

Citat: EUROBUSZG  u Listopad 25, 2024, 08:48:54Zar su ti stari lionsi iz 2006 toliko pouzdani da ih idu i dalje remontovati?
Ooo, da. Njihov je jedini problem koliko su truli ispod.
Ali otkud, ako se smije znati, informacija da će ići na popravak? Jer zašto onda 80 nije popravljen, a isti razlog rashoda?

Majstor

Ma kakav popravak
Vječna lovišta za njih 2
Samo mi sudite pošteno !

tonkovicmk1

Započeli s popravljanjem gbr 347.

Gabriel Gvozdenović

Gdje će biti GR:BR:347 u APVG ILI APP

tonkovicmk1

lovac27

I 346 je u ARZu, viđen jučer, a možda i 344 ide u ARZ ili u Podsused na popravak jer je jutros viđen na obilaznici prema Lučkom.

zag

tonkovicmk1

Gbr 540 uskoro u prometu, okretište mu je zamijenjeno. Nisam 100% jel mu išta drugo treba popravit/zamijenit, ali kako mi je rečeno zbog toga je i došao.