ARZ (Autobusna radionica Zagreb)

Autor Portos, Prosinac 08, 2007, 18:36:54

MAN fan

mansg313

Citat: MAN fan  u Ožujak 30, 2009, 23:09:26
O pa nešto je brzo sređen ;D
Liesing je to nije to kao kad se neki ZET-ov razbije pa treba mjesecima da se popravi ;)

Daniel

Danas prolazio pored remize na autocesti i unutra je nekoliko (5-8)NG 272/312 i jedan CNG bus , Citelis solo

Ivan

Ja sam jučer sa strane kod Pulske vidio zglobnog Citelisa. Inače, imao je PU probne tablice. :)

mansg313

Citat: Ivan  u Travanj 05, 2009, 18:54:10
Ja sam jučer sa strane kod Pulske vidio zglobnog Citelisa. Inače, imao je PU probne tablice. :)
Prvi Hrvatski grad u koji je došao ;)

shef

Citat: mansg313  u Travanj 06, 2009, 14:29:20

A što to ima veze? Pa valjda zato što je Benussi iz Fažane kraj Pule ovlašteni zastupnik za Iveco i Irisbus u RH!
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mansg313

Citat: shef  u Travanj 06, 2009, 14:36:13

A što to ima veze? Pa valjda zato što je Benussi iz Fažane kraj Pule ovlašteni zastupnik za Iveco i Irisbus u RH!
;D

Ivan

Citat: shef  u Travanj 06, 2009, 14:36:13
Teško je nekima to povezati, važnije je valjati gluposti makar nemale nikakvog posebnog značaja...

Tomek

I danas zglobni CItelis, ali i Citaro G gbr 191 viđeni u ARZ-u.

ipiljek

Evo ima već 2-3 dana ,ali uvijek zaboravim napisat.Na linijama 172 i 176/7 vozi gb. 137.Njega podosta nisam videl u prometu.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

tamlover

Citat: Ivan  u Travanj 05, 2009, 18:54:10

Puljska.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

manoplan

Jučer u ARZ-u primjećeni Citari gbr. 222 i 198.

štefek

gb. 801  bez tablica u arz-u  neznam zašto je odjavljen jel se odustalo od njega ako netko zna molio bi odgovor. hvala

conecto

Jedna stvar mi je jasna tek napola - MANovi se na servise voze u njihov centar u H. Leskovcu što mi nekako jamči dobro održavanje kakvom se nadamo kroz sklopljeni lizing.
Mercedesi se i nadalje za sve voze u ARZ što mi se baš ne čini tako obećavajuće.... Zastupnik nema svog pravog servisa?
Irisbus? Tu je još manje jasno, neki tipovi iz firme "Autobus d.o.o. Zagreb" dolaze vlastitim vozilima u garažu na intervencije... Gdje su njihove grabe?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Nije istina, teže kvarove na Citarima popravlja Euroline. Kad se gbr229 zapalio, vožen je direktno u Euroline gdje je u to vrijeme bilo još 7-8 novih Citara G na servisu ;)