ARZ (Autobusna radionica Zagreb)

Autor Portos, Prosinac 08, 2007, 18:36:54

conecto

Ali Lions Cityi uopće ne idu u ARZ koliko sam primijetio?
I zašto smo mi prekjučer vozili 4 nova Citara u ARZ? Što imaju tamo raditi, u lizing je uključeno održavanje, kod MANa mi se sve čini drugačije....
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Tomek

Za njih ne znam, ali ni ja ih nisam vidio tamo..

conecto

Ista stvar sa školskim MANovima koji su prije išli kod Zovka, nakon otvaranja H.Leskovca i oni idu isključivo tamo za bilo što...
A GDJE JE POANTA?

conecto

...dok je jedan Kačamali otišao jučer u servis u Varaždinu...
A GDJE JE POANTA?

EuroTrakker

U petak sam išao po kamion od firme koji je bio na popravku u EUROLine i tada sam primijetio u hali 2 citara i još 2 parkirana odmah pokraj hale za popravke. Što su radili na njima stvarno ne znam jel sam bio u stisci s vremenom tako da nisam ni zagledao što se radilo a kamoli pitao
Pozdrav iz 53nje

Majstor

Gospodo Mercedesi Citari se popravljaju i u Euroline-u i u ARZ-u jer se  ima šta popravljati

na svima su promjenjene fleksibilne cijevi ispuha / od isp.lonca do isp.grane / tvor.greška koja nije ni sa zamjenom riješena jer pucaju opet  ( neke su mjenjane u EuL a neke u AR )
vrata,edc,ecas
544 nešto s motorom / zamjena /........
Samo mi sudite pošteno !

Ivan

Ah, tako... A baš sam mislio da su ovi Citari dobra serija (osim što prvih dvadesetak ima motore koji prilično jadno vuku).

Nikad na zelenu granu s Citarom, mislio sam da su napokon prošle muke sa njima barem kad je krenula redizajnirana verzija, ali očito je i dalje sreća dobiti pošiljku koja nema ozbiljniju serijsku grešku.

Tomek

Nisam već neko vrijeme prolazio kraj ARZ-a i kad sam danas prošao sam ostao u šoku. Sve je puno novih zglobnih Citara! Pa zar još nisu sve serijske greške uklonjene?

sokre

Jučer sam prošao pokraj ARZ-a i zapeo mi je za oko dosta jako razbijeni MAN g.b. 880.

Prednja desna strana dosta razvaljena.
Šteta što nisam ponio fotić..

I dosta Citara. Ali djeluju mi kao na rutinskim pregledima.

Majstor

Većina Citara 2  su oštećena a vlasnik slaže odmah oštećenja / kad se obavi izvid štete ide u rad /  mjenja se na jednom šofer šajba , jedan nešto programira  jedan klima itd
Man 880 razbijen u sudaru sa Peugeotom 206 uskoro  u rastavljanje
Samo mi sudite pošteno !

master

Citat: Tomek  u Lipanj 11, 2009, 15:52:18
Nije istina, teže kvarove na Citarima popravlja Euroline. Kad se gbr229 zapalio, vožen je direktno u Euroline gdje je u to vrijeme bilo još 7-8 novih Citara G na servisu ;)

Obožavam ovakve neznalce... Iako se sve radi preko EUROline-a oni još uvijek nisu upoznati sa svim boljkama autobusa, napominjem usavršeni su u automobilskom i kamionskom sustavu, ali za veće havarije ipak posao preuzima ARZ, jer on je BIG BOSS za popravke autobusa!!! ;D

Žalosno je to što korupcija i mito danas prevladavaju te oni koji su zaduženi da vide realnost, gledaju u prazno... Dok lova sjeda na račun, ne postavljaju se pitanja o sklapnjanju ugovora.

Jen ženski pozdrav!!!

mansg313

Danas sam prolazio pored ARZ-a malo razgledao....uglavnom tužna slika uz par "stalnih mušterija" i onih koji su nedavno sudjelovali u sudaru ostaje samo par komada. Tu su:16,18,19,20,24,100,146,162,163,525,667,815 i 880...

Majstor

Gbr 16 već izvjesno vrijeme zeza klima
18,19 i 20 panoramski autobus
24 motor+mjenjač
100 farbanje
162 mjenjač / prebrzo šalta /
163 vrata i zrak
657 ne 667 mjenjač / cijela serija kontrola mjenjača na ? km /
815,880 sudari iz VG
Na slici ono bijelo King Long test vozilo
Samo mi sudite pošteno !

mansg313

Citat: Majstor  u Rujan 27, 2009, 13:16:23
Gbr 16 već izvjesno vrijeme zeza klima
18,19 i 20 panoramski autobus
24 motor+mjenjač
100 farbanje
162 mjenjač / prebrzo šalta /
163 vrata i zrak
657 ne 667 mjenjač / cijela serija kontrola mjenjača na ? km /
815,880 sudari iz VG
Na slici ono bijelo King Long test vozilo

16 zeza klima...a koliko su NG 313 i O 530 G vozili bez klime pa nikome ništa ???
18,19,20...šta nije bilo da če se oni prodati nekome ???
100 pretpostavljam u plavo...ali zašto njega šta nisu mogli bilo kojeg drugog no baš njega prvog koji je došao...
657 i cijela ta serija ima preko 500000km...To je prva kontrola ili ???
Ono bijelo je Čing Čong od Promet Makarske kojeg več imamo na forumu...

Majstor

Da al 16 vozi elitu
18,19 i 20 panorama sa krovom i nekakvim ceradama umjesto stakala
Citari iz 2003 oko 600000 km prva kontrola kao i 0 405 n prije 2-3god
Da Makarski poslan na probu u Zet bio prije toga u Rimu IT
Samo mi sudite pošteno !