VBus simulacija vožnje autobusa

Autor Daniel, Veljača 20, 2009, 13:09:06

MILCHO

Gdje se može skinuti onaj Mercedes O325

voznik

ako ga več imaš, jim ga šalji. Za sada nemam u planu postaviti modele na web stranice.

Možda ču jih staviti krajem 9og mjeseca. Moram prvo nabaviti paket za gostivanje i onda još domenu. Ima još maliih sitnica.

pozz

P.S. ako mi ko piše PM, neka malo čeka, jer imam previše posla. Sigurno ču poslat modele. Autor u večini je minimoto.

Kristian01

0325 se nemore jos skinuti..........kad bude vrime poslati cu ti ga jer sam morao dizati ponovo windowse pa sam sve izgubi!!

Evo i prigradski Citaro Facelift LU

Suboticanin

MILCHO

Ikarus IK-161B
GRAS Sarajevo #434, kad je bio nov

zejd

Imam problem sa vBusom.Skinuo sam igru i instalirao,ali kad uniđem u igru i trebam da vozim bus neće da vozi.Mogu pomjerati mišom i razgledati autobus ali ne mogu sa tastaturom da vozim bus?Znali iko u čemu je problem,je li do mene ili je do igrice/kompjutera ???
-------------------------------------------------------------
http://s1379.photobucket.com/user/busppz/slideshow/

ri

Ovako ja imam Windows 7 i htio bi si instalirati vbus na kompjuter, pa ako neko ima link. Mislim, ja sam već instalirao ali mi je došlo učitavanje na pola pa zapelo, pa pomoć!!!!!!!! ???

ri

MILCHO

Kristian01

MILCHO

Citat: Kristian01  u Lipanj 23, 2010, 22:38:10
Citat: MILCHO  u Lipanj 19, 2010, 18:57:25
Teško ći ići sa Windows 7

u krivu si
Pa nisam rekao "neće ići" nego "teško će ići". pojedine verzije nemogu na windows 7 a neke mogu bez problema. imam XP ali čitao sam po stranim forumima za probleme sa sedmicom.

voznik

Ja imam verziju A6C sa fixed update-om.
Ako češ imati A6c, moraš si obavezno staviti i fixed update.

A evo i L I N K.

MILCHO

Ikarbus IK-166

Suboticanin

IKARBUS IK-161.U Su-transu ih je bilo 8.G.Br.85,87,91,92,93,94,96 i 98.

269

Mene zanima kako se u "A6C RC3" verziji Vbusa može promijeniti natpis na displeju???????
269 BORONGAJ-SESVETSKI KRALJEVEC