VBus simulacija vožnje autobusa

Autor Daniel, Veljača 20, 2009, 13:09:06

Daniel

Vidim da je ovdje opet zaživjelo , pa sam i ja opet počeo da igram Vbus.
Zanima me koji programom ste napravili ove Avtomontaže i hoćete li napraviti i SU 220 gradski s 2 vrata!

U međuvremenu sam se i ja igro malo u paintu

tramvajac 92

Kak stavite na displej tekst koji nije linija?

voznik

Daniel ima još stariju verziju igre...A4E. U ovoj verziji se može staviti svega i svašta.
Ako imaš A6C kojeg imam ja, ne možeš staviti, jer ima u programu samo one iz MAPe.

pozdrav

minimoto

Citat: voznik  u Studeni 17, 2009, 06:59:11
Daniel ima još stariju verziju igre...A4E. U ovoj verziji se može staviti svega i svašta.
Ako imaš A6C kojeg imam ja, ne možeš staviti, jer ima u programu samo one iz MAPe.

pozdrav

Onda otvoriš VirtuaL bus- mapo Maps. Z Notepadom otvoriš mapo za željeno linijo i onda možeš da promeniš što bi želeo da ti piše na displeju.
Pozdrav

Daniel

Citat:Daniel ima još stariju verziju igre...A4E. U ovoj verziji se može staviti svega i svašta.

Ispravak netočnog navoda , ja imam najnovij A6C R2.2.
Da bi nešto napisao na displey moraš s notepedom otvoriti mapu i zamjeniti originalni natpis i napisati svoj!!! To se može u svim verzijama.

voznik

tramvajac 92

Evo malo zafrkancije sa MAN Lion's City DD:

Dakle to bi bilo ZET bojenje (novo) linija je 211 Markuševec-Sitari-Hadžići (koja ne postoji al' nema veze)

voznik

Evo, kolega minimoto napravio je i SG240 AM

Dvije fotke za gušt.

minimoto

Lp
Evo isti avtobus sa reklamom za barcaffe
Pozdrav

voznik

Evo, ako ko hoče bus, nek šalje privat poruku meni ili minimotu. Več znate, sa e-mailom.

pozdrav :)

voznik

Sjetite se SG240 AM (barcaffe-ja) ???

Evo još nešto od danas u mojoj garaži. :)

U naprijed mnogo hvala našem minimotu. :)

laki

drugari sad sam skin vbus ali ne znam kako da vozim autobuse i da ih skidam.mozpomoc hvaja ;D

tramvajac 92

Autobuse možeš skinuti odavde: http://neu.vbusdepot.eu/infusions/pro_download_panel/download.php?catid=9
i biraš bus po marki.
a voziš sa strelicama (sve piše u Rucno ako ti je igra na srpskom  ;) )

MILCHO

Škoda 14tr - GRAS Sarajevo, stari 551, malo prerađen u 3d-u

mate

Karosa (Irisbus) Axer u Čazmatransovoj shemi ;D